6 april 2011En mulen regnig morgon gick mot en ljusare eftermiddag och till slut tittade solen fram.
Tänk vad glad jag blev när jag äntligen hittade några snödroppar på vår tomt. De hade den lilla egenheten att växa på ett lite udda ställe så jag hade likväl kunnat missa dem. För mig är snödroppar det riktiga vårtecknet.

Tjing på er!
Vad härligt det är nu när det är lite varmare ute och man kan vraka mellan vårjackorna ( Ja, ni läste rätt, det finns några att välja på!!!). Ännu mer solsken då syster med lilla sötnosen anlände. =) Nu ikväll blir det mycket mys och snufs och jag ska snart återvända till alla små söta pojkar i soffan.


- mys till er också -

5 kommentarer:

 1. Finfina bilder=) De gör mig glad.../Annica

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att se att du tagit klivet ut o blivit egen, har själv drömt om det i många år men jag står bara o stampar. O framöver vet jag att tiden blir knapp för att starta ännu fler nya projekt, så jag får väll hålla mig till tåls...

  Väldigt många fina bilder som landat i bloggen med, hade en hel del att uppdatera mig med, gillade speciellt seriebilderna på sonen. :-)

  Kramar och lycka till!

  SvaraRadera
 3. Underbara bilder
  tack tack för dina gulliga ord...
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 4. Oh va jag tycker om att du gått in med en stark kontrastfärg,love it!

  SvaraRadera
 5. Upptäckte alldeles nyligen det lilla gröna hjärtat på kronbladen! Som du också har fångat så fint på bild Visst är det vackert!/Annika

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails