16 mars 2011

Helt plötsligt...

...blev jag så sugen på att omge mig med blått. Blå färger känns härliga och våriga. Dessa blå pärlhyacinter har en ljuvlig ton, den skulle jag vilja sprida på fler ställen i vårt hem. Den känns både sval och lugn, inbjudande och vårdande.Hej alla godingar!
Idag känner jag mig sugen på att flytta runt saker. =)
 Kanske är det dags att rotera lite saker här hemma,
plocka in lite mer vår, förändra någon vrå, byta ut någon färg,
hänga upp en tavla, måla en möbel...

Förändringens vindar drar genom huset. Den här våren väntar utmaningar - helt nya!
Det är både spännande och läskigt! Men så är det väl alltid med det som är okänt..?
Nu ska jag noga tänka igenom kommande investeringar som ligger framför mig. Längtar särskilt efter något nytt objektiv till kameran. Det är så underbart att fota nu när ljuset återvänt, tycker ni inte det?!

Ha en fin dag!


Psst.  Jag är absolut ingen linslus och håller mig allra helst bakom kameran. Men om ni klickar på fliken Under ombyggnad så ser ni att jag tagit mod till mig att lägga ut en liten bild på mig. Var så goda!

2 kommentarer:

 1. Jag är rent generellt såld på blått (tillsammans med mycket vitt) och pärlisar har en ljuvlig nyans. Älskar din sifferplansch i inlägget nedan. Hade passat fint även i min sons rum... :)

  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 2. Jag gillar blått i alla dess nyanser, nästan. Hade en period i livet då nästan hela min garderob gick i blått och sakta har jag tagit in mer blått där igen!:)
  Fin du var på fotot! Jag finns sällan med på foton jag heller. Lite tråkigt när man har dryga 200 foton från vår fjällresa och jag inte är med på ett enda.
  Lycka till med allt i vår!:)
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails