3 mars 2011

Första, tvådje, tredje...


 Ett, två, tre, - åtta, nio, tio - tretton, fjorton, femton - sjutton, arton, nitton - tjugoelva, tjugotolv, tjugotretton... =) Precis så kan det låta när man är fyra, fem år. Att lära sig räkna är både svårt och spännande. Framförallt är det många siffror att hålla reda på.
Just detta låg till grund för min inspiration idag när jag satte mig vid datorn. För mig är det en fröjd att få leka med just siffror och bokstäver. De går att kombinera i oändlighet och tillsammans med olika typsnitt och färger blir kombinationerna spännande och inbjudande. Att lära sig ska vara roligt! Så första, tvådje, tredje... *ler* Jag gör en djupdykning bland alla möjligheter så får vi se vad det blir...

Hej på er solstrålar!
Solen skiner idag också! Jippi!!! Det är så härligt och man blir så glad! =)
Igår fikade jag med en vän som jag inte träffat på länge. Vi satt på hennes inglasade altan och jisses så varmt det var... Kroppen blev alldeles lycklig av att få sitta där och tina upp av riktigt vårsol. Underbart!

NJUT av dagen den kommer inte igen!

5 kommentarer:

 1. Jäklar vilka snygga siffror!!! Kram från syster.

  SvaraRadera
 2. ja verkligen..snygga siffror :))

  SvaraRadera
 3. Super snyggt! Önskar att mina barn var yngre när jag ser din poster!:) Nu är det multiplikationstabeller och geometri som gäller.
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails