2 mars 2011

Det saknades något...


 Det tycks bli en följetong om mitt arbetsrum, för idag kommer det mer...=) Håll till godo!
Arbetsrummet är extra viktigt för mig eftersom jag jobbar hemifrån. Det praktiska är en viktig faktor, då det är viktigt att allt jag behöver finns inom räckhåll. Alltså krävs det bra planering. Det praktiska kan man många gånger bli fult och jag är starkt beroende av det vackra. Jag behöver något att vila ögonen på när jag arbetar, något som inspirerar. Detta skapar jag genom att omge mig med saker som jag tycker om. Saker som min moodboard, gamla trälådor till förvaring, textilier, och små arrangemang.    
 Trots allt detta kände jag ändå att det var något som saknades. Man kan fylla ett rum med hur mycket saker som helst, men utan något personligt blir platt. Det personliga är något av det viktigaste för att ge ett rum dess karaktär.
 Under min coffeebreak passade jag därför på att printa ut några bilder för att fylla tomrummet. Min lilla sötnos finns nu alldeles bredvid mig hela dagarna. =) Och mer personligt kan det knappast bli...
Nu har jag alla de viktiga elementen i mitt arbetsrum. Nu ska bara var sak hitta sin givna plats och det kan ta ett tag...

Det första jag hörde när jag vaknade i morse var fågelkvitter. Är det inte härligt så säg!?
 I arbetsrummet skiner solen för fullt och det är en fröjd att sitta här och jobba idag.
Mars månad är här och många spännande saker väntar...

Ha en fin dag!

6 kommentarer:

 1. Härlig blogg du har, och den där muggen är ju fantastiskt underbar! Hoppas nära och kära kan inspirera dig. Ha en fortsatt fin dag!

  K.

  SvaraRadera
 2. Härligt! Klart du måste ha din sötnos framme! :) Gillar din moodboard i förra inlägget.. Jobbar mycket med de i skolan och jag gör ofta dem i datorn då jag inte har möjlighet att skriva ut och hittar de mesta på nätet men de blir så mycket finare i verkligheten :)
  Kram och ha en bra dag!!

  SvaraRadera
 3. Vilka fantastiska bilder du tar!

  SvaraRadera
 4. Fin mugg och fina bilder på sonen!:) Önskar att jag hade ett eget rum jag med.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Du tar verkligen snygga bilder och snygg layout!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails