28 februari 2011

M O O D B O A R D

 Här kommer bilder från min moodboard i arbetsrummet, så som den ser ut just nu. =) Tjusningen är att fritt kunna plocka om efter humör och stämning. Ett enkelt sätt att samla inspiration till en helhet eller många goda som axplock.
 Ramen är från en gammal tavla som jag klätt med vitt tyg och vitt band som sitter fast med små nålar med pärlhuvud. Lätt som en plätt och fint att titta på. =)
Hej på er! 

Under helgen har vi hunnit med lite födelsedagskalas för maken som fyllt år. Arbetsrummet har fått sig ytterligare lite översyn och nu finns det även en gästsäng där inne. Det blev riktigt mysigt med en massa kuddar där man gärna sjunker ner för att bläddra i en tidning. Men framförallt är det en alldeles egen plats till syster när hon kommer och hälsar på. =)

Måndag morgon inleddes med frukost hos en god vän. Ett väldigt bra sätt att börja en ny vecka på. Därefter har jag betat av lite smått och gott. Bland annat har jag hunnit lägga en beställning på diverse tyger från Stoff och Stil till kommande projekt...


9 kommentarer:

 1. Jättefint och inspirerande att vila ögonen på.../Annica

  SvaraRadera
 2. What a great idea!!!

  Thanks for sharing!

  Salut!
  *Tasiaa

  SvaraRadera
 3. Skulle kanske göra en moodboard inför vår renovering av förrådet/arbetsrummet? Din var jätte fin!:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Din moodboard är fantastiskt fin! Jag såg i stoff o stil att de gjort något liknande med färgade resårband som skulle kunna vara lite roliga till barnrummet. Men jag tycker att din var himlans fin så det kanske blir en till mig i stället./Josefine

  SvaraRadera
 5. Jag längtar så till jag får komma och boa in mig och lilleman i sängen :)

  SvaraRadera
 6. Tack för inspirationen, ska försöka mig på att göra en till min son perfekt att sätta upp kort, teckningar m.m i.

  SvaraRadera
 7. Heeej där vännen!!

  Jag tänkte på dig idag o var på väg att kika in i bloggen nu ikväll för att lämna ett litet "hej". Men så hann du före, hihi! Har så mkt runt om mig nu, den stora hemligheten tar upp mkt tid då vi är inne i sista finplaneringen. Så på datortiden hinner jag bara gå in i min egen blogg o godkänna kommentarerna, så jag har saknat att besöka din inspirerande hörna!

  Ja, vad ska jag nu hitta på när fotoutmaningen är slut imorgon, det har ju varit så kul... får se om man kan hitta på något nytt framöver. :-)

  Gillar ditt moodboard, det ser så fint ut på din arbetsplats.

  Kram o trevlig kväll!

  SvaraRadera
 8. Vilken fantastisk smart och vacker idée att göra ett Moodboard av en tavla!!!!! Det blev verkligen supersnyggt!!! Måste nog kopiera din idée om det är ok?

  Ha det gott!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 9. Vilken vacker! Förstår att den fungerar utmärkt som inspiration och motivation.

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails