25 februari 2011

Härliga fredag!

 Igår kalasade vi på semlor med farmor innan hon fick sig en make over. *ler* Jag vet inte om jag talat om det, men som kul klipper och färger jag håret på vänner och bekanta då och då. Farmor är en trogen kund! =) Så mellan middagslagning klipptes och färgades det så det stod härliga till. Farmor är nu vårfin! 
 Nya Stoff och Stil katalogen har äntligen kommit! Alltid inspirerande med nya färger, mönster och tyger. Tillsammans hann jag och svärmor gå igenom katalogen och nu blir det beställning till nya projekt...
Önskar er alla en härlig fredag!
Här hemma ska vi tillbringa helgen med att fira maken som fyller år, men framför allt ska vi ta det lugnt och försöka bli friska. Nu har det snörvlats och hostats alldeles för länge här hemma.

kram

5 kommentarer:

 1. Oh.. dig skulle man ha i sin närhet som fixar med andras kalufser! Du påminde mig nu om att jag ska boka en tid hos frissan=0

  Så roligt att du också är påväg att starta eget!! Det känns nu som att det är det bästa beslut jag tagit i mitt liv!! Ska bli kul att följa dig, vi får heja på varandra!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag och maken ska fika med semlor innan han åker till jobbet i eftermiddag!:) Så gott!
  Funderar också på att beställa lite från Stof o Stil. Funderar mer och mer på att bita i det sura äpplet och sy egna rullgardiner till vårt vardagsrum.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det är ju så ljuvligt med semlor!!!!
  Har själv gluffsat i mig 2 stycken i helgen :).

  Gulligt av dig att du fixa håret på vänner och släktingar. Skulle sitta fint om någon av mina kära vänner besatt den kunskapen :).

  Trevlig Söndag!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Semlorna ser helt ljuvliga ut, härligt med lite mys med farmor!
  Hoppas du hade en bra helg.

  SvaraRadera
 5. Jag fixade luggen på mig själv i fredags... det var inte det lättaste och resultatet är väl inte fantastiskt heller tyvärr... Ska nog inte göra detta fler gånger :)

  Underbara semel- bilder... var tvungen att kolla almanackan för att se när det är dags för fettisdag!!! Men hujeda mig det är ju flera dagar kvar dit... får bli att frångå traditioen och köra en tjyvis semla redan ikväll tror jag!

  Stoff och Stil ja, suck... vad härligt! Jag får aldrig ändan ur nu för tiden. Projekten blir liksom ALDRIG klara!!! Blir sååå irriterad på mig själv, att jag inte tar mig tid när jag väl har tid... fastnar så lätt med något annat, som städning eller framför datorn när man har en stund för sig själv. Skärpning på mig...

  Kramar från Jenny

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails