8 augusti 2010

The toilet upstairs
Här kommer äntligen de första bilderna (det kommer fler *blink*) från vår lilla toa på övervåningen. =) Tjoho! Vad glad jag är att det är klart! Nu känns det verkligen som att det är trevligt att kliva in här och det var ju det som var meningen med denna uppfräschning. Vi valde ju att göra en "lightrenovering" här eftersom vi är helt hänvisade en trappa upp nu när arbete i badrummet nere pågår för för fullt (vilket är en helt annan historia).

Tak och på väggar målades och på golvet la vi ett nytt golv. Förutom golvlister (som fortfarande fattas) så är detta projekt nu i hamn och ja vad kan jag säga med lite piff e´li piff så känns det faktistk som hemma nu. Hemma hos oss alltså *ler*


Att få visa er dessa bilder (av det första vi slutfört i vårt nya hus) är extraroligt när ja gser hur många ni är som tittar in här hos mig. Allt det jag visar här på bloggen speglar mig och min personlighet. Att få skapa, jobba med färg, form och olika uttryck gör livet till så mycket mer och jag hoppas kunna smitta av mig lite av det till er. Jag önskar att ni kan finna inspiration, väcka skaparlusten eller helt enkelt bara njuta en smula.

 
kram

7 kommentarer:

 1. Ååå vad mycket fint ni gör i huset! Det märks tydligt att ni är fyllda av idéer, inspiration och energi. Det ÄR roligt att göra saker till sig själv och även till fladdermössens härskare. Jag skulle inte ha något emot att besöka Batmans grotta...hu vad rusigt och läckert;-)

  Övervåningens toa blev jättefin! Skönt att börja med ett litet utrymme som blir färdigt relativt fort. Börjar man det projekt som är jobbigast, krångligast och tar längst tid är det risk att man tappar gnistan.

  Ser fram emot fler bilder, det ger verkligen inspiration!

  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 2. Skönt när något är klart och man känner sig så nöjd!:) Kul också när man kan göra stora förbättringar med liten kostnad!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej min vän!
  Gud så fint du/ni gjort. Det ä så kul att komma hem till er och se förvandlingen och att du bara blommar ut för allt ni gör och ska göra. Kommer snrt och hälsar på . Kramar jessica

  SvaraRadera
 4. Spännande med alla projekt. Vad mysigt det kommer att bli på vinden=)Ha en myskväll/Annica

  SvaraRadera
 5. Vilket ljuvlig liten toalett! Härligt när något äntligen blir klart. Och ni har ju en hel del att ta er för, ;) kan man förstå. Livet här hemma hos mig snurrar för fort, men jag tassar omkring här hos dig då och då, även om jag är dålig på att lämna spår...

  Ska bli så roligt att få se fortsättningen. (Idén med kattvinden var helt underbar!!! Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 6. Å så fint ni börjar få det! Gillar verkligen pottskåpet! Vi har samma toarullshållare på vår gästtoalett - den hängde med huset och jag är jättenöjd!

  Ska bli kul att se fler bilder! Lycka till med jobbet med ert stora badrum också! Kram

  SvaraRadera
 7. jättefina bilder!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails