10 augusti 2010

Förvaringslösningar a´la Emelie

Här kommer lite fler foton från vår lilla toalett. Dessa är tagna från ett annat håll och rymmer därför lite fler detaljer. =) Här inne finns endast en toalett och ett handfat. Rummet i övrigt har snedtak och är ganska generöst tilltaget. I framtiden funderar vi på att sätta in en dusch här...

Då jag valde att sätta en spegel över handfatet förlorade jag den praktiska förvaringen som man får med ett klassiskt badrumsskåp, och var därför tvungen att lösa detta på annat sätt. Eftersom allt är lite upp och ner i vårt hus och det renoveras på fler håll valde jag att ta av det som fanns att tillgå (och det är en hel del, tro mig). Och det är därför ni kan se min tallrikshylla på vår lilla toalett. *hihi* Jag måste säga att den faktiskt gör sig alldeles perfekt där! Den sticker inte ut för mycket, och den håller med hyllplan som lätt går att ändra om på efter smak och dagsform *blink*. Det glamla pottskåpet, (som kommer från min mormor) som också fick plats här, är en riktigt gömma och rymmer allt det där som man inte vill ha framme.

Just nu klurar vi vidare på val till vårt stora badrum som är den riktigt stora utmaningen. En annan utmaning är att leva i allt byggdamm som just nu belägrar vårt hus. Puh!

3 kommentarer:

 1. Gillar dina annorlunda lösningar på toaletten! Skulle dock aldrig få igenom dem här hemma.
  Förstår dig fullständigt angående byggdammet. Var så glad när jag äntligen fick städa av allt här hemma efter vår köksrenovering!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej,
  vilka härliga lösningar du kommit på - super snyggt!
  Kram J

  SvaraRadera
 3. Jättefina detaljer och fiffiga lösningar! Gillar speciellt korgen med toapapper. Så lustigt bara att jag hade precis samma tanke för bara ett par dagar sedan till vår lilla toalett. Funderade på att byta ut den korg som jag idag har toapapper i mot just en metallkorg och nu ser jag ju att det blir riktigt snyggt så det blir nog till att införskaffa en ny korg.
  Maria

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails