11 augusti 2010

House Doctor brickor

Häromdagen när allt byggdamm yrde som värst och höga maskinljud gjode att vi inte stod ut gjorde jag och sonen en liten utflykt till ett lågprisvaruhus i närheten av oss. Deras sortiment rymmer allt från kläder, leksaker, inredning, textilier, hushållsprodukter. Det är inget ställe jag besöker särskilt ofta, men då och då kan man göra sina fynd... *ler*

Och just denna dag var det nog meningen att jag skulle åka dit. På inrednignsavdelningen sprang jag nämligen på dessa fina ovala brickor från House Doctor. Tjoho - så glad jag blev! Och vet ni, det fanns bara en liten kvar.

Jag får väl tillägga att jag absolut inte behöver fler brickor (egentligen!), men dessa har jag tänkt använda som uppläggningsfat. =) För några år sedan sålde vi hela vår servis. De senare åren har jag samlat på mig udda porslin i en skön mix och njuter av att få variera dessa i olika kombinationer när jag dukar. Så ni mina likar, har ju säkert full förståelse för att jag inte bara kunde passera dessa finfina brickor osett... Ibland har nöden ingen lag! *blink*

4 kommentarer:

 1. Hej,
  Grattis - ibland måste man bara har en riktig tur!!!
  Så fina brickorna är.
  Kram J

  SvaraRadera
 2. Så fina brickor kan man ju inte lämna kvar i butiken, oavsett hur många man redan har hemma!;) Kommer att bli jätte fina som uppläggningfat.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Oj, vad det har hänt mycket hos er! Vad roligt för er att få fixa och dona från grunden även om det är jobbigt också. Har inte surfat runt så mycket i sommar eftersom jag har haft fullt upp, men nu hoppas jag på bättre tider ;0).

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 4. Hei!

  For et fint toalett dere har ;-) Så flotte detaljer. Det så kjempekoselig ut!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails