7 juni 2010

Precious memories

Att gifta sig för att dela livet med någon annan hör till ett av de större besluten i våra liv. En stor dag som ofta har mycket planering bakom sig och som vi lägger både mycket pengar och tid på. En dag som så snabbt är över och som aldrig kommer tillbaka. Minnen är något som vi bär med oss var vi än går. När vardagen smyger sig på kan ett fyskiskt föremål få oss att stanna till, tänka och minnas. En fin gåva till ett brudpar med deras namn på är en bra påminnelse... En påminnelse om kärleken!

Idag börjar vi nedräkningen! Nu är det riktigt spännande! På torsdag får vi nyckel till vårt hus och på lördag går det stora flyttlasset. Hela helgen har ägnats åt att packa packa och åter packa... Det tycks aldrig ta slut på saker! Bilen är fullastad med saker som ska köras till tippen ikväll.

I lördags var vi en vända till vårt hus och det kändes så bra! Solen flödade in i alla rum som nu var alldeles tomma. Vilken skillnad det blir! Jag tycker att det är svårt att gå omkring bland någon annans saker, men nu är allt i rörelse och huset förbereds för att lämnas över till oss. Och det bästa av allt är att vi kommer kunna göra precis som vi vill...


3 kommentarer:

 1. Ja, det är en underbar känsla att ha ett eget hus. Jag är uppvuxen i lägenhet och när jag som 32 för första gången bodde i hus kändes det underbart!
  Stort lycka till med flytten och hoppas ni ska trivas från första sekund!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 2. Helt UNDERBAR!!!
  Tack goa Emelie för att du gjort denna fina tavla - sanna och vackra ord om påminnelsen om kärleken...
  Hoppas allt går bra med flyttlasset!
  Varma kramar Marie

  SvaraRadera
 3. Kommer ihåg den där känslan att komma in i vårt hus som var helt tomt och redo för att göras om av oss. Det är jobb med att ha eget hus, men så härligt samtidigt!:)
  Fin tavla också!
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails