8 juni 2010

Hemma hos...


Det var så roligt då Marit med Marits Vita Skrin i går visade upp ett av barnrummen hemma hos sig på sin blogg. På den ena väggen hänger nu två tavlor som goa Marit beställt av mig till sin lille kille. Det är kul med beställningar och att sedan få se hur det blev i hemmijlön är som en extrabonus.

Tusen Tack för din beställning Marit!

Nu tar jag en liten paus... Idag skickar jag iväg den sista tavlan och packar ner alla arbetssaker för ett tag. För nu är det nära förstår ni... På torsdag får vi nyckeln till vårt hus. Den stående frågan här hemma just nu är: Mamma, varför har du packat ner det? Jag måste ha den! Sonen tycker det är tråkigt nu och anser att vi absolut kan ställa oss och gå igenom alla hans kartonger med saker för att finna just det som han behöver för tillfället. Jag förstår honom, det är tråkigt... men nu måste allt ner, så är det bara! (Och för er som undrar vill jag bara tillägga att han har saker att leka med, allt är inte nerpackat!)

6 kommentarer:

 1. Jättefina tavlor! (som allt annat du gör =)
  Jag förstår att det känns skönt att flyttlasset snart ska gå, jobbigt att leva i flyttkartonger, men ett par dagar kvar bara.. =)

  Kram Lena

  Ps! tävling på min blogg nu om du vill kika in...

  SvaraRadera
 2. Lycka till med flytten- mycket jobb, men det är skönt att få rensat undan gammalt bråte, och sen kan man bara packa upp favoriterna!! Har helt missat att man kan beställa tavlor hos dig, var gör man det, de är ju underbara!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Dina tavlor är så vackra! Jag är så ledsen för att jag inte kommit till skott och beställt av dig ännu. Jag önskar er lycka till med flytten. Vad spännande det ska bli att se när ni kommit i ordning i huset.

  Ha det så bra nu!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt vackra saker du gör och lika fina foton! Lycka till i det nya och må så gott i sommar!

  Varma hälsningar, Helena, The Swenglish Home

  SvaraRadera
 5. Tusentack för din ord! Dom gjorde mig riktigt glad :)
  Lycka till med flytten till ert nya hus!

  SvaraRadera
 6. Hej igen, nu har jag fått lite mer tid o hälsa på inne i din blogg nu när lillsessan sover för natten. ;-)

  Upptäckte dina fina tavlor, vad duktig du är! Både dessa "barnmotiv" o de med fjärilarna var väldigt tjusiga. Är det tryckt på papper o limmat på skiva? Försökt klurat på vilken teknik du använder dig av till tavlorna men blir inte riktigt klok på hur du gjort. :-) Men väldigt fina är de o jag förstår att de blivit populära.

  Nu ska jag kika vidare i dina andra kategorier!

  Ha en fin kväll!
  Kram!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails