9 juni 2010

Follow me

Imorgon är en stor dag! Imorgon är nämligen dagen så vi blir husägare! Här hemma råder någon blandning av nervositet och spänd förväntan. Känns som att vi väntat så länge nu, men vi kan ändå inte förstå att det är sant. Tänk att vi ska få bo i hus. Det är verkligen något vi drömt om länge... och nu är dagen här. *hihi* Och det bästa av allt vi får flytta in nu, alldeles i början av sommaren! Vi kommer ha en trädgård att njuta av, en gräsmatta att busa och leka på, en plats att avnjuta grillkvällar med vänner... 

Det är mycket jobb som väntar oss, men det har vi vetat från början. Och vi ser faktiskt framemot att få sätta vår egen prägel i detta hus som nu är vårt. Tänk friheten i att veta att alla dessa väggar är våra och vi gör som vi vill.

Först ut att åtgärda och renovera helt och hållet är badrummet på bottenplan (stort och lite läskigt projekt) . Sedan känner vi att sonens rum (kul projekt) är prioriterat, så att flytten blir så bra som möjligt för honom. Vi vill även hinna med en liten makeover ute på vår gräsplätt. Men mer om det när vi kommit dit... För ni förstår väl att ni flyttar med mig?! ;)

Ha det gott nu! Och om jag inte syns till på ett tag så kanske jag drunknat i alla kartonger...

Ja just det, höll nästan på att glömma... Idag när jag tittade in till Josefin med bloggen My lovely grandma, som jag alltid gör när hon gjort ett nytt inlägg, fick jag en riktig glad överraskning. Josefin har nämligen listat sina favvobloggar och jag var en av dem. =) Tusen tack kära du! Det betyder så mycket och jag hoppas att ni är fler som uppskattar det jag gör och att ni vill följa med mig på de spännande resor som väntar mig framöver...

9 kommentarer:

 1. Spännande med flytt!:) Ska bli så kul att få följa er renovering av ert nya hus.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så underbart spännande, ett stort lycka till nu.
  Ta en sak i taget och ett rum i taget;)
  kram
  sandra

  SvaraRadera
 3. Lycka till med flytten! Ett litet tips från en som vet... ta ett renoveringsprojekt i taget, jobba inte ihjäl er utan låt renoveringen ta tid. Glöm inte att bara vara och njuta av att vara husägare :)

  Kramar Ida

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Underbart! Ska bli så kul att följa er på det nya stället. Må så gott och se till att ha roligt under tiden!
  /Karin

  SvaraRadera
 5. Lycka till!
  Elefanten kom idag så vi ska till posten under dagen och hämta ut den... Spännande!

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 6. Hejsan!
  Så himla roligt med eget hus,
  och lycka till med det.
  //Camilla

  SvaraRadera
 7. Hejsan!
  Vad söt du är! roligt att du blev glad :) vad spännande med huset! perfekt mitt i sommaren så ni kan fixa bäst ni vill :) bry dig inte om att du inte hunnit kommentera.. ingen fara alls.. jag har själv jämt tusen saker att göra! det är väl lite sådana vi är.. STOR KRAM!

  SvaraRadera
 8. Hoppas att flytten gick bra och att ni har det bra i nya huset!:)
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails