25 juni 2010

Det trodde jag väl aldrig...


Igår kväll bad min lille prins mig göra en krans till honom (till min stora förvåning). Det var kanske snarare en beställning till idag, men den skulle promt göras igår... *ler* Denna skulle dock inte sitta på huvudet utan hängas runt halsen... Jag tog vad jag hade på min lilla gräsplätt (vilket inte var mycket). Prästkragar, gräslöksblommor, penseér och några små smörblommor tillsammans med lite grönt blev det tillslut och sonen - ja, han var mer än nöjd! =) 

Dagen har vi tillbringat tillsammans med våra goda vänner som vi nu mera bor gatan bredvid...=) Vi har hunnit med god mat i två omgångar, traditionellt firande med dans kring klädd stång och fika på filt med god jordgubbstårta... Vilken härlig dag!

4 kommentarer:

 1. Vi har också haft en härlig dag - tack för det kära vänner!!
  KRAM

  SvaraRadera
 2. Ibland blir man förvånad=)Själv slet jag med två kransar som ramlade ner på axlarna direkt...Hade mätt såklart men tydligen så hade de två huvudena blivit mindre på kort tid..Ha en nice kväll/Annica

  SvaraRadera
 3. Hej! Har inte sett in hos dig sedan du flyttade. Ja, du bloggandet det får nog bli på vintern...
  Vilken härlig trädgård! Härligt att ni alla trivs och vad mysigt med ett hus där ni verkligen får sätta er prägel. Trots allt slit så är det ju sitt egna man vill ha!
  Må så gott och glöm inte att sitta och njuta ibland också!
  /Karin

  SvaraRadera
 4. Så särligt att få göra krans, här va det ingen som ville ha... Så kul det ska bli att följa husrenoveringen :)
  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails