14 maj 2010

Bara för att...

Hela dagen har jag ägnat åt att packa ned saker i kartonger. Ideligen slås jag av hur fort det går att fylla en kartong. Jag tycker inte jag har hunnit lägga i många saker förran den är fylld ända upp. Undrar i mitt stilla sinne hur många kartonger det kommer bli allt som allt innan jag lyckats packa ner hela vårt bohag?! Vet inte riktigt om jag vill veta... Hua! Och då vill jag ändå tillägga för alla som undrar att JO jag har gått igenom, rensat och slängt. Allt för att minska flyttbördan.

WATER IS LIFE...
Vissa saker kommer dock alltid följa med bara för att... Bara för att vadå undrar ni? Jo, för att det finns ett värde! Bilden ni ser ovan har min gammelmormor en gång i tiden satt på insidan av dörren i detta pottskåp som jag fått av min mormor. Bilden i sig betyder ingenting för mig, men jag skulle ändå aldrig komma på tanken att ta bort den. På något sätt hör den till skåpet...

Har ni också någon sak som hänger med bara för att...???

5 kommentarer:

 1. Jag var så glad att vi bara behövde flytta över gården när vi hade byggt vårt hus. Inte behövde vi stressa eller flyttstäda heller ;0).
  Jag lider med dig!
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 2. Tänk vad mycket saker man samlar på sig. Jag vet när mina föräldrar flyttade från ett stort gammalt hus med vindar och uthus till en 2-rums lägenhet. De hade bott i huset ca 40 år. Mängder av grejer slängdes, ändå blev hela vårat garage var bysst med kartonger och prylar.

  Ha en trevlig helg!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 3. Hmmm, jag har också en kommande flytt inklusive packning framför mig. Orkar inte ens tänka på HUR mycket man samlat på sig. Även om jag rensar så är det enormt mycket grejjer kvar... Förstår precis känslan att spara saker just "för att"... Lycka till i alla fall!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 4. Kan tänka mig att det blir många lådor. Jag har fyllt runt tio lådor bara med vårt kök!:)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hua för att flytta, du får låna mitt mantra- det blir bra när det blir klart! Vi bygger själva och det tar ju lite tid så då kan det ibland bli många upprepnigar av detta mantra Per dag, hihi! Härligt att titta in här på din blogg, vilka fantastiska bilder du tar? Har du bara haft kameran i ett halvår??? Jag fick min i nov men jag tror att utvecklingen går betydligt långsammare här, men det är bara att öva! Lycka till med flytten! På återseende!/Tess

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails