16 maj 2010

Söndagstankar...

Ibland finns det verkligen ingen mening med saker som sker och andra gånger tycks vägen vara utstakad och klar. Ingen kan veta vad framtiden har att erbjuda, däremot kan vi forma tillvaron med våra val. På senaste tiden har allt rullat på i en rasande fart och det är lätt att tappa fotfästet och stå kvar med båda fötterna på jorden och kunna prioritera. För det handlar just om att prioritera, vad är det som  är viktigt och vad kan man välja bort?!

Just nu känns allt väldigt spännande och jag vet att jag är på väg mot något BRA! Det handlar om olika erbjudanden, förfrågningar av olika slag, utmaningar och framför allt utveckling! Mer än så vill jag inte säga just nu men min framtid känns spännande och ljus. Arbete med min affärsplan för mig närmare mitt mål. Att våga är läskigt, men den här gången har jag valt att bara hänga med... *ler*

Jag är så otroligt glad över alla Ni som följer min blogg, lämnar några rader som gör mig varm i hjärtat, delar med er av er själva, ger mig inspiration och hopp. Ni är så viktiga för mig och framför allt så hjälper ni mig att våga!

Hoppas DU följer med mig på vägen...

stor kram

9 kommentarer:

 1. Vi får ta varandra i hand när det blåser hårt;)Vi får lita på att allt blir bra till slut.Här vacklar allt som vanligt mellan moll och dur=)Vi ses/Annica

  SvaraRadera
 2. Det du skriver är så otroligt sant. Har alltid försökt leva efter mottot att det som händer dig kan du inte alltid styra men vad du gör med det är upp till dig själv. Ibland tufft att leva efter men det är bara jag som kan ändra mitt liv.
  Lycka till med dina planer! Med tanke på hur fina grejer du gör är jag säker på att du lyckas!!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 3. Lycka till med dina planer och självklart fortsätter jag att följa dig på din väg i livet!:)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Lycka till! Låter spännande och du skriver så klokt. Jag är med i alla fall om än inte lika ofta som förr - tiden har krympt sedan jag började jobba. Och som du skriver det gäller att prioritera. Men jag uppdaterar mig och kommer att fortsätta kika in och få inspiration. Tack för all skaparglädje du ger, med dina ord och alltid så vackra bilder!

  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 5. Lycka till med vad du än skall göra! Spännande.. Följer dig gärna på vägen...du ger inspiration och värme..
  Kram Ingis

  SvaraRadera
 6. Lycka till med fortsatt spännande projekt, Självklart kommer jag att fortsätta följa bloggen och dina framgångar :-)

  Kram Linda

  SvaraRadera
 7. I understand that these are very exciting times for you. I hope thet everething will go as you want it to :o)
  I'm following your blog for some time now and I have fallin in love with your butterflys, I guess I won't be the only one *smile*
  All the best for this week

  SvaraRadera
 8. Oj, nu fick jag lite dåligt samvete! Jag kikar ofta in och njuter av dina vackra bilder, men jag är såå dålig på att lämna några spår!!!

  Lycka till med dina utmaningar:-)

  Kram Emma

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails