13 maj 2010

On a rainy day...
Fy och usch vilket grått och tråkigt väder idag. Inte alls inbjudande för utevistelse. Men med exakt 1 månad kvar till flyttlasset går till vårt hus, så har det passat alldeles utmärkt att packa några kartonger idag. Detta är ju inte precis något roligt, finns så mycket annat man kan tänka sig att hitta istället. Jag skulle säkert kunna komma på 100 olika saker att göra för att slippa packa...

Men - nu har jag faktiskt inte gjort något annat än att just packa. Good for me!!! =) Med tanke på hur tiden flyger fram så kommer den dagen snart vara här... Mitt bekymmer i skrivande stund är att kartongerna tar slut ganska fort. Tanken är att allt som går att få ner i kartonger ska ner, allt för att underlätta flytten. Måste alltså införskaffa fler!

Om det är någon som är proffs på att packa inför flytt, eller har några goda tips och råd, får mer än gärna höra av sig. Jag är så tacksam!

Det som slår mig när jag nu står och packar ner alla våra saker är hur mycket jag faktistk tycker om dem och hur kul det ska bli att få packa upp allt och börja på något alldeles nytt...

5 kommentarer:

 1. Håller med dig fullständigt, det är inte kul att packa!:) Jag har ändå inte ett helt hus att packa ner utan "bara" ett kök och ett vardagsrum.
  Jag känner lite som du, att det ska bli så kul att packa upp allt sedan och få ge dem nya platser i vårt nya kök!:)
  Har tyvärr inga bra tips om hur man packar bäst. Här fick maken åka och köpa fler lådor!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh Emelie.

  Vilken dag vi har haft. Helt otroligt. jag är sååå lycklig.

  Jag har en fråga.

  Dom där fina små tavlorna som du gjorde till din son med tåget och bilen. Kan man beställa dom i samma stl som min Paris tavla?

  Kram kram
  Marit

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Jag har läst någonstans att man kan märka sina flyttlådor på alla sidor med siffror, och sen skriver man i t.ex. ett block lite mer detaljerat vad låda 1 innehåller osv. Jag gjorde så nu sist när vi flyttade och det funkade jättebra. Vissa saker är ju inte lika brått att få upp som annat. Kanske kan vara till nån hjälp.
  Lycka till i packandet!
  Annika

  SvaraRadera
 4. Så roligt att flyttdagen närmar sig, även om packandet inte är så kul. Det viktigaste när man packar, är nog just att märka kartongerna med vad de innehåller och vilket rum de ska ställas in i när man kommer in i den nya bostaden.

  Kram Outi

  SvaraRadera
 5. Ett tips sortera redan när du packar ner... kasta/sälj det du inte vill ha med dig till huset. Det är så tråkigt när man kommer till det nya och man vill komma i ordning annars.
  Ha en skön helg! Åse

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails