15 februari 2010

Käraste syster

Så oväntat och så välkommet! Idag måndag kom min syster och hälsade på över dagen. Så roligt! Det var ett tag sedan vi sågs sist. Det blev visserligen bara en snabb visit och lite kvällsmat innan det var dags för henne att sätta sig i bilen och åka hem igen - men ack så mysigt!

Jag hoppas verkligen att hon och jag kan lyckas planera in en helg i storstaden tillsammans snart. Med shopping, god middag och något evenemang på kvällen.


Beautiful flowers
( Ranunkler och Anemoner )

6 kommentarer:

 1. Hallo Emelie!
  Blir helt kär när jag går in på din blogg, du visar så mycket fint och vilka ljuvliga bilder. Jag har suttit här och försökt mig på att redigera så fina "slitna" bilder men det går inget bra! Är det photoshop du jobbar med..? Underbara! Du är så duktig!
  Måste försöka ta mig till Strängnäs och den lilla butiken som har dina saker för det är ju roligare att få se, klämma och känna i verkligheten..*fniss*..

  Ha de så gott och hoppas att lillemannen kryat på sig ordentligt!

  Kramkram Anna

  SvaraRadera
 2. Alldeles underbar bukett!
  Härligt det är med sådana besök, som ger så mycket!

  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt det låter... Finns inga bättre vänner än ens egna syskon. Man känner varandra verkligen utan och innan. Vackra blommor!
  Trevlig måndags kväll!
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vad mysigt. Var i helgen och träffade min bästa kompis som jag ser aldeles för sällan, vi pratade över en kopp kaffe på stadshotellet. Härligt med det lite oplanerade!
  Må så gott
  /Karin

  SvaraRadera
 5. härligt med oväntat trevligt besök!! buketten är superfin!

  här packas det mest inför den kommande skidresan :)

  kram
  anna-malin

  SvaraRadera
 6. Det var mysigt att ses och umgås! Tycker mycket om Dig! Mysigt att träffa Julian! Ser fram emot om du kommer någon helg! KRAM från syster!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails