14 februari 2010


Jag är så glad att jag började blogga för ett drygt år sedan. En helt ny värld har öppnat sig och jag har kommit i kontakt med så många nya härliga människor. Ni är underbara allihopa! Varmt och öppet bjuder ni på era liv, er vardag och era hem. Människor att inspireras av, att få energi ifrån och även sporras till att prova på nya saker.

Idag är det Alla Hjärtans Dag och jag måste bara tala om att jag inte är så mycket för kommersiella jippot, men jag tycker att den grundläggande tanken är god. En dag att tänka lite extra på nära och kära, kanske på de som är ensamma. Kanske bara möta en männsika med ett extra leende, säga hej till någon, eller hjälpa någon som behöver hjälp. Att lyfta luren och slå en signal till någon som du inte hört något ifrån på länge. Det behöver inte vara något stort och märkvärdigt. Det är det lilla som är det stora! Det är det där lilla som kan förgylla någon annans tillvaro. Så tänk lite extra idag och bjud på dig själv - det kostar inget!

En fin dag till Er alla!


(Psst... måste bara tala om att jag själv överraskades av maken med biljetter till musikuppträdande och middag i slutet av mars. Tusen Tack! Jag älskar dig mitt hjärta!)

4 kommentarer:

 1. Du har gjort SÅ fint här inne emelie!! verkligen!!

  Hoppas du har en fin dag!!

  kram
  anna-malin

  SvaraRadera
 2. Detsamma till dig och visst är det en helt ny värld.

  Kram Anne

  SvaraRadera
 3. Fint skrivet, håller helt med.
  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 4. Ja tänk om du inte hade börjat blogga! Då hade nog inte jag gjort det heller=)Otroligt vad mycket det gett. Tänk bara på resan som vi påbörjat under året! Hoppas du haft en fin dag/Annica

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails