14 januari 2010

Min alldeles egna skrivbordshörna...


Idag visar jag er resultatet av det hemliga projektet. :-) I och med att jag fick en egen dator väcktes behovet av en egen skrivbordsplats. En plats som bara är min! Och visst förstår man väl vems plats det är när man ser det utplacerade E´et. *blink*


Äntligen kommer skrivbordet som jag inhandlade i somras till sin rätt. Tidigare har det mest bara stått uppställt utan någn vidare tanke bakom och inte riktigt kommit till sin rätt.

Denna plats tänker jag fylla med ljuva ting som är sköna att vila ögat på. Här hoppas jag finna mycket inspiration.

Som ni ser så är det inte riktigt färdigt än. Det har till exempel inte kommit in några bilder i ramarna än, men det kommer... Nytt är även tapeten, som ni ser i till vänster i bilden. Två våder är tapetserade på en stor MDFskiva som är upphängd på väggen som en stor tavla. Det blev en enkel lösning med stor effekt. Nästan som en fondvägg. Då vi bor i hyreslägenhet har vi ingen större lust att lägga ner några större summor på att försköna utan nöjer oss med det lilla...*ler*

Jag har redan hunit boat in mig och känner att jag kommer avnjuta många härliga bloggstunder här tillsammans mer er!

Ha det gott! Tänk at det redan är frdag imorgon igen...


6 kommentarer:

 1. Vad fint!! Riktigt fin tapet!

  SvaraRadera
 2. Hejsan Emelie!
  Ja visst är det svårt att få igång inspirationen efter jul! Hur går det för dig med allt kul du hade planer kring? Vilken rolig idé med mdf skivan.. vi bor med i hyreslägenhet och jag har funderat på att göra liknande med tygtavla.. fast nu när jag tänker på det så hade det kanske varit enklare att göra som du när man ska göra något större! Var hittade du er fina tapet?
  Kram på dig!!

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig hörna du ordnat för dig! Gillar idén med den tapetserade skivan. Funkar bra även om man bor i eget hus, tror jag.
  Jag tjatar ju om mitt arbetrum, men det blir aldrig färdigt (hm, undrar varför...). Nu får jag nog ta tag i det projektet också.
  Och nu vet jag var jag skall leta efter de fina zinklådorna, tack!

  Ha en fin, kreativ kväll!
  Kram
  Cathrin

  SvaraRadera
 4. Vilken mysig plats du får. Smart med tapeten på MDF-skiva. Måste fråga, håller sig skivan plan? har läst någonstans att man även måste tapetsera baksidan för att den inte ska slå sig. Hur gjorde ni?

  Kram kram Ida

  SvaraRadera
 5. Nice,riktig ordning och reda inte som min hörna som för tillfället är mörk och med oordning! Men det ska det bli ändring på,imorgon ska jag ner och titta på tapet=)Även jag behöver en plats där kreativiteten flödar!Annica

  SvaraRadera
 6. Fint! Vilken bra idé med tapettavlan, perfekt med de tapeterna som är lite roligare men man kansek inte vill ha en vägg eller rum i... Blir lite djup av att den hänger framför också, supertips!
  Ha en härlig dag
  /Karin

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails