15 januari 2010

Fint i fönstren


Jag vill börja med att säga att jag blir så glad att ni är så många som tittar in här hos mig och kollar mina inlägg. Det är jätteroligt! Och jag blir ännu gladare om ni lämnar ett litet spår efter er så att jag vet vilka ni är...*ler*

Jag har tidigare berättat för er att jag är lite kräsen när det gäller mattor och belysning och det innefattar även gardiner. *blink* På bilderna ovan ser ni en lösning som jag gjort till vårt vardagsrum. Jag vill inte ha massor med tyg som hänger och täcker fönstren utan vill ha in så mycket ljus som möjligt. Detta har jag löst med en egendesignad jalusi sydd i lite grövre vitt bomullstyg med lagda veck.

Ha nu en riktigt skön fredagskväll!


6 kommentarer:

 1. Har också problem med mattor och gardiner... Letar och letar, köper och näää det blev inte bra också går man där och letar rätt tyg igen!

  Ha en skön fredaskväll! Åse

  SvaraRadera
 2. Hej! Jag kikar in här ofta och blir insprirerad. Förstår inte varför jag inte lämnat något spår tidigare... Du är så duktig på att sy jag är imponerad av alla fina saker du gör :)Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag är inte heller så mycket för gardiner, men det är ett måste för insynens skull....har flera fönster som inte har något alls....

  SvaraRadera
 4. Superfint Emelie, så enkelt men ändå så stilfullt.
  Din lilla skrivhörna blir ju kanon. Du har verkligen en förmåga att blanda det enkla, rena och vackra till en mysig plats eller "ögongodis" av det tillverkar!
  Ha en toppenhelg
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 5. hej.

  så fint du gjort härinne!!
  snygga bilder ;))))

  superfina gardiner. jag gillar också att sy, periodvis. idag har jag ett litet syprojekt jag hoppas kunna genomföra innan dagen är slut ;)

  ha det gott!

  kram
  anna-malin

  SvaraRadera
 6. hej igen. sitter vid sonens dator och ser att jag varit inloggad på honom....
  ifall du undrar...? ;)

  kram igen!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails