6 december 2009

Julstämning i köket

Här kommer lite mer julstämning från köket. Gamla kryddburkar - peppar och kanel - från Amerika som jag fått av mormor. Alla dessa glasburkar som man kan fylla med olika saker efter humör. Åh, tänk om jag hade ett skafferi...Vilken dröm, hyllor med glasburkar fyllda med alla möjliga ingredienser... Ja nu har jag ju inte det, men några glasburkar får jag allt plats med :-) Innehållet varieras med jämna mellanrum beroende på vilken stämning jag vill förmedla. Just nu är ju den stora glasburkar kruka åt den röda amaryllisen. (se tidigare inlägg här)

En trevlig andra advent till er alla!

3 kommentarer:

 1. Fint som smör! Gillar burkarna alldeles speciellt. Kolla din mejl!
  Annica

  SvaraRadera
 2. Visst är det kul att ändra och fixa allt efter hand man kommer på nåt nytt! De där burkarna är för söta,och nissarna i förra inlägget var också jättesöta.

  Ha det bäst! Åse

  SvaraRadera
 3. Hej Emelie! Här sitter jag på kvällskvisten efter en adventfika, där vi faktiskt diskuterade vad man kan stoppa kuddar med om man har ett tyg att sy fodral av själv. Så mindes jag att du syr kuddar, och jag tänkte kanske har du nåt bra tips? Är färdiga innekuddar bäst kanske? Ha det bäst!
  /Emberlie

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails