29 juli 2010

Regn ute - målarfärg inne

Någon som är sugen på ett dopp?

Här har det nu regnat precis hela dagen och vi har sysselsatt oss inomhus. Jag har gått lös inne i vårt arbetsrum och målar för fullt. =) Jag kunde bara inte låta bli att ta fram kameran för att kunna visa er vad man ser när man tittar ut genom vårt vardagsrumsfönster just nu. Denna gigantiska stubbe ( som vi kämpar med eller kanske mot för att bli fria ifrån) på vår lilla yttepytte tomt, med sin  lilla vallgrav som nu är alldelse full. Jisses! Man förstår att det kommit mängder när man ser att det är fullt ända upp. Dessa värre är min nya rabatt med lavendel som en swimmingpool den med =( Nog för att det är mysigt med en regnig dag och få kura inne, men nu räcker det. Ge mig sommaren åter! Min son klättrade på väggarna och var alldeles yster på kvällkanten så mycket spring i benen. Inte så lätt att få utlopp för det inomhus i ett hem som är upp och ner vänt av renovering...

Kura, tänd ljus, se en bra film och bara mys nu.... Själv målar jag vidare.
Imorgon är en ny dag!
 

5 kommentarer:

 1. Det är verkligen väder för att vara inne och måla. Ute är det sjö på gatorna.
  Ha det bra!
  Camilla

  SvaraRadera
 2. Här har det också regnat hela dagen och det blir jobbigt även för oss vuxna!:) Vi har varit barnvakt åt kusinerna V och H, fast jag har inte behövt engagera mig så mycket utan dottern har skött barnvaktandet utomordentligt!:) Så jag har virkat!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Nämen, inte visste jag att det var pool ni funderade på ute på tomten ;-)

  SvaraRadera
 4. Jag har vandrat runt ute på tomten på morgonen och tömt vatten ur alla krukor med blommor. Pellisarna ser inte glada ut, de gillar ju sol, värme och torrt väder precis som jag. Vi har haft skyfall hela gårdagen. I år ska vi tydligen bjudas på extremer på alla fronter. Skönt att du kan vara inne och måla, men jag förstår att det inte är lätt att vara barn och ha massor av spring i benen, då blir det tråkigt.

  Ha en fin fredag!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 5. Hejsan! Tack för tipset! jag hittade på granit.. å de är så mysiga! tänk så bra att man kan få så mycket hjälp av bloggvänner:) tråkigt med regn - samma här.. dock behöver man inte ha dåligt samvete över att vara inne och pyssla eller måla :) jag försöker göra en rund lampa av gamla spetsdukar.. vi får se om de blir någon lampa av det! Ha en mysig helg! Kram på dig :)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails