27 juli 2010

Couteur de Paris
Måste bara visa er dessa skönheter. Jag har inte riktigt bestämt mig för var jag vill ha dessa än, men är ganska säker på att de kommer hamna på något ställe där jag ofta ser dem. Kanske i min lilla atelje/arbetsrum som jag hoppas kunna göra iordning relativt snart. För vad är väl mer irriterande att jobba i än ett rum som är helt oinspirerande... Blä!

Alla rum i vårt hus är relativt stora och det rum som vi valt till arbetsrum är så stort att maken och jag bestämt oss för att dela på det. Detta innebär dock lite extra tankearbete (från min sida) då vi inte riktigt (hur ska jag formulera mig nu så det inte blir fel *harkel* ) prioriterar samma saker i vår omgivning, de saker vi har runtomkring oss. Alla är OLIKA! Vissa vill ha det fint runtomkring sig, medan andra inte ser det som finns runtomkring.

Ögongodis är en lisa för själen...

2 kommentarer:

 1. Hej,
  Så fina!!! Jag har oxå kikat på en sådan, men visste inte riktigt var den skulle bo;) Därför fick den stanna i affären tills jag hittat en plats för den...
  Kram J

  SvaraRadera
 2. Kommer säkert att passa jätte bra i ert arbetsrum! Är så avundsjuk på alla som har möjlighet till att ha ett arbetsrum. Här saknas det ett rum för att vi ska få till det.
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails