20 juni 2010

Beautiful flower

Tänk att gräslök kan vara så vackert! Den lilla blomman som liknar en rund boll med sin intensiva lila färg är så läcker. Dessa är såklart skördade från min egna lilla gräsplätt. =) Hela veckan har jag slitit hårt i trädgården. Det är en hel del som ska bort! Nu på morgonen håller min älskling på att gräva upp komposten (som rotat sig ordenligt) för att flytta den till en hörna där den inte står direkt i blickfånget. Jag har gått fram hårt med sekatören och det finns en stor hög med bortkklippt som ska tas om hand om. Tänkte att det vore skönt om vi hinner få iväg det till tippen idag...

Ja, alla ni med hus och tomt förstår vad jag håller på med. Det är mycket jobb, men jag älskar det! =) Jag känner att bloggandet i sommar få bli när jag känner att jag har tid. (Jag har fortfarande inte fått tillbaka min dator och känner mig därför lite handikappad.) Jag tänker passa på att njuta i fulla drag av min lilla gräsplätt och hoppas att ni alla har det gott! Jag hoppas dock att jag hinner titta in i veckan för den utlovade grand touren ;)

Tusen Tack för alla rara kommentarer ni lämnar till mig. Ingen nämnd - ingen glömd! Jag blir så glad!

3 kommentarer:

 1. Jättestort grattis till att ni nu är på plats i ert hus! Dina bilder från trädgården ser härliga ut, så lummigt och grönt. Hoppas ni tar er tid att bara njuta i allt flyttkartongskaos ;)

  Kram Outi

  PS. Har en lite utlottning hos mig just nu, välkommen in!

  SvaraRadera
 2. Har man hus så har man alltid något att göra!:) Fast jag skulle inte vilja flytta tillbaka till lägenheten för allt i världen.
  Njut du av din lilla gräsplätt och blogga när du känner för det!:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej,
  Så vackert du fotograferar.
  Du har oxå en härligt inspirerande blogg. Jag lägger gärna till dig bland mina länkar om det är ok för dig.
  Kram J

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails