11 maj 2010

Sommarplantor


Ikväll ska vi åka en sväng till huset som blir vårt i sommar. =) Vi ska mäta lite inför den kommande badrumsrenovering och så hoppas jag på att få prata lite trädgård med farbrorn som bor i huset idag. Just nu håller jag några plantor vid liv ute på balkongen (så mycket mer är det inte), känns inte så kul att hålla på att plantera och göra snyggt nu när vi ändå ska flytta... Några bellis, petunior, penseér och självklart några vita pelargoner har jag dock inte kunnat avstå ifrån att köpa och dessa huserar på en bricka som jag bär ut och in från vår balkong just nu... Tänk när jag får plantera dessa och mycket mera fint i sommar - det ska bli så roligt!!! Vilka är era favoriter till sommaren?

Vilken härlig dag - solen har lyst och värmt så skönt!
3 kommentarer:

 1. Förstår att du vill vänta med blommor och planteringar tills ni kommer till huset. Men lite fint vill man ju ha, det är härligt när man kan ha blommor ute. Igår regnade det och idag var det varmt och soligt. Det har gjort att allt har blivit otroligt grönt under dagen.

  Ha det så gott!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Mina favoriter är pelargoner på uteplatsen och Millionbells i amplarna. De är fantastiska små blommor som blommar hela sommaren utan att man måste rensa bort överblommat, bara vattna och njuta!
  Må så gott
  /Karin

  SvaraRadera
 3. Blomman på bilden var fin åtminstone. Vi håller på och lägger sten över nästan hela gården här hemma, så det blir inte så mycket blommor här heller. Igår köpte jag ett olivträd, som jag hoppas att ska överleva ett tag åtminstone. Annars tycker jag att syréner är fina och hoppas att den vi en gång hade ska återuppstå... (sambon har klippt ner den, men några skott verkar finnas kvar). Pioner är riktigt fina också och förstås pelargoner.
  Lycka till med din nya trädgård sen!

  Kramar, C

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails