3 mars 2010

Vit keramik


Måste bara visa er en favorit från köksbordet här hemma. En skir blomma i vitglaserad keramik med så vackra kronblad. I mitten finns plats för ett litet värmeljus som sprider mycket mys till våra middagsstunder.

Här hemma har jag en liten hostig skrutt idag. Men det är bra att det kom nu så att han hinner bli kry till nästa vecka då vi packar våra väskor och åker på lite skidsemester. Jippi!

Ikväll väntar några timmar på skatteverket med information, bla bla bla... Tur att jag har trevligt sällskap med mig. =)

8 kommentarer:

 1. Inte "bla bla" gummman - lyssna noga, det är viktiga saker!
  Kram på Dig och kryakram till skrutten

  SvaraRadera
 2. Halloj Emelie! Så himla mycket fint du visar och tänkvärt du skriver, visst är det ju så när det gäller handling och ord...
  Hoppas att det går bra ikväll och att du inte somnar ;) får man gissa att en viss L-qvist skall med och hålla dig vaken..haha..

  Ha de gott vännen
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 3. hej!!

  hoppas skrutten kryar på sig till fjällresan! i år lyckades vi för första gången, undvika vårdcentralen under skidveckan :)

  ha det fint!

  kram
  anna-malin

  SvaraRadera
 4. Skatteverket låter ju inte så jätte lajbans direkt... Så vacker ljuslykta du har. Trodde först att du hade hällt vatten på den men det var glasyren såg jag sen. Vilken vacker detalj! Krya på lillen...

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 5. Ja nog var det mycket bla,bla och inte vet jag om jag blev klokare=)Siffror är ju inte, my type of bag! Blomman på köksbordet är fin är avis på dig som hittar köksbordet till skillnad från mig.Och du, Tack själv för alltid trevligt sällis=)

  SvaraRadera
 6. Hoppas att att ni håller er friska så att ni kan njuta av er semester!
  Jag har lite solsken till deig på min blogg =)
  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 7. Hejsan! förstår att det är en favorit! Jag har försökt skriva till dig flera flera gånger genom att svara på min blogg på de du skrivit men det står alltid åkomst nekad.. först nu fungerade det när jag gick direkt till sidan. Jätte konstigt! lycka till på skatteverket och tack för alla söta ord du lämnar hos mig! du gör mig så glad:)
  Kram på dig!!

  SvaraRadera
 8. Hoppas du i alla fall har det lite mysigt i soffan idag (i mysigt sällskap!) och att skrutten kryar på sig.
  Em är på dagis för andra dagen idag, men O är dålig igen. Det tar aldrig slut det där hostandet och snorandet.

  Roligt att kunna inspirera dig, brukar ju vara tvärtom ;).

  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails