6 mars 2010

You make me happy!


Först måste jag börja med att tacka för alla kommentarer igår. Det verkar som att det var många som föll för min fjärilstavla som jag visade igår. Jag blev själv väldigt nöjd med den och att dessutom få så positiv respons från er gör mig jätteglad. Och för er alla som undrar, så hoppas jag framöver kunna sälja mina tavlor. Håll ögonen öppna!

Idag har vi tillbringat dagen hos svärföräldrarna på landet. Där bylsade vi på oss alla kläder för att provåka våra skidor inför den kommande fjällresan. Även takbox har monterats på vårt biltak. Hi hi... Vissa i familjen (hm, *harkel* maken) är tämligen överladdade inför denna semester. Jag kommer inte bli förvånd om detta blir en äkta a´la sällskapsresan upplevelse... *fniss*

Självklart hade jag även med mig kameran idag och detta fastnade i fokus. En söt liten lampskärm i papper hos svärmor som jag tycker utstrålar lite Green Gate och vår - eller vad säger ni?

2 kommentarer:

 1. *hihi* Brukar aldrig sluta väl när man är så uppspelt för något. Blir nästan alltid pannkaka av alltihopa. I alla fall hos oss... Lixom bättre när man blir glatt överraskad av saker istället för besviken för att det inte blev som man tänkt. Hoppas att ni får precis så underbart som din man tänkt!
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 2. Längtan efter semerster tar sig olika uttryck ;) Jag hoppas innerligt att ni inte får någon sällskapsresesemester! Fast om ni får det så får du gärna återge den här... *ler*
  Jättesöt lampskärm, doftar vår om den =)
  Kram Mimmi

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails