7 mars 2010

Konsthantverk


Min svärmor har sina rötter i Arvika, detta är en liten gemytlig stad med anor av mycket hantverkande. Om man besöker denna stad är ett besök till Arvika Konsthantverk obligatoriskt. *ler* En butik där konstnärliga talangers hantverk av olika slag samsas och finns till försäljning. På bilden ovan ser ni en stor mugg som är en särskild favorit köpt i denna butik.

Natten till idag bjöd inte på mycket sömn då en liten kille vaknade och hade så ont i ena örat. Stackars liten så ledsen han var! Det verkar även som att febern kommit tillbaka och nu håller vi tummarna för att vi ändå ska kunna komma iväg på vår lilla trip till fjällen...

4 kommentarer:

 1. å, hoppas han blir frisk snabbt!! ni som ska åka och allt...

  ja, jag är inne i ett riktigt pysselflow...det brukar vara i ett par dagar sen försvinner det lika snabbt som det kom. konstigt det där, men jag njuter så länge det varar :))))

  fin mugg!!

  stor kram till dig!!

  SvaraRadera
 2. Stackars, stackars liten. Hoppas att det ger sig i öronen snart. Det gör såååå ont! På våra ungar brukar ipren för barn fungera bra, det är som att alvedon inte riktigt hjälper mot sån värk...

  Underbar kopp! Syns att det är en konstnär som varit framme.
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 3. Den lille stackaren! Öroninflamation (om det är det?) är inget kul alls. Håller tummarna för att ni kommer iväg som tänkt ändå.
  Mina ungar är "friska" men matta och fortfarande hostiga, så vi myser hemma idag.
  Arvika är en underbar stad, mannen härstammar därifrån och när jag jobbade i värmland var det ju tvunget att ta sig dit ett par gånger. Har flera vackra skatter därifrån. (Fast jag har lite svårt att förstå dialekten, Arvikamål är inte riktigt som "vanlig" värmländska, hi,hi)

  Hoppas dagen blir bättre än natten!

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Tittar in för första gången och ville bara säga vilken ljuvlig blogg du har och så mycket fint du gör!! Återkommer gärna :0)
  Kram Cilla

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails