21 mars 2010

Kreativt flyt


Här är den kreativa produktionen i full gång! Det är härligt när allt flyter på och en idé ger liv åt flera nya... Att befinna sig i detta är ett riktigt rus, ett rus som jag gillar. =) Men, det är inte alltid så... Kreativitetens baksida kan många gånger vara stiltje. Något som väcker både irritation och frustration. Grrr!!!
Men just nu - NJUTER jag!

Idag har vi spenderat flera timmar på badhuset tillsammans med goda vänner och alla är nu ganska utslagna och trötta. Söndag eftermiddag och behövlig städning står på schemat. Blä!

4 kommentarer:

 1. Berusad av ett kreativitetsrus. Perfekt beskrivet! För så är det ju, känner igen mig på pricken. Kan känna samma glädje på jobbet när allt funkar, även om jag inte jobbar med händerna då. Stiltje är hemskt, men värre är nästan när allt utom tid finns. Då blir jag så frustrerad.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Härliga känsla när allt flyter och kreativiteten spritter i kroppen!
  Du gör rätt i att ta till vara på den för dina alster är underbara!
  Hoppas att stadningen gíck snabbt och smärtfritt!*ler*
  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 3. Det är UNDERBART att känna ruset av kreativitet. Själv vill jag så mycket så det blir få saker gjorda just nu... men en dag vänder det det brukar det ialla fall!
  Jätte fina ägg! Åse

  SvaraRadera
 4. Du är verkligen i ett oerhört rus, och lova mig... förbli där för din blogg är den vackraste jag sett. helt otroligt!
  Ha en bra kväll.
  Kram Pella

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails