22 mars 2010

Èditeur


Jag är riktigt förtjust i denna franska adress, så nu har den även hamnat på en låda. Jag har länge tänkt göra något med denna vitmålade låda, men det har liksom inte blivit av. Nu är det gjort och jag blev så nöjd! Lådan som är ganska stor blev perfekt till min underbara hortensia i ljuvaste rosa.

Vet ni vad som döljer sig i den härliga bruna lådan under förresten? Jo, makens alla-bra-att-ha-sladdar. Det finns inget så bra som snygg förvaring. För honom är det bara att lyfta på locket och ta vad han behöver, alltid nära till hands (viktigt!). Själv slipper jag svära över fula sladdar (som är det värsta jag vet) som ligger i ormbon överallt och dessutom får ju mina ögon vila på något så vackert som denna slitna och skavda låda. Alla glada - alla nöjda!


4 kommentarer:

 1. Hej Emelie! Ja du verkligen sprudlar av idéer! Urfint, är imponerad!
  Ha en superdupervecka
  Kramar Anna

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vad fint till Hortensian. Bra med en sladdlåda, ett måste i dessa dagar för sladdar finns det gott om...
  Må så gott
  /Karin

  SvaraRadera
 3. Tack för dina alltid fina och omtänksamma ord hos mig. Blir alltid glad när du varit på besök "hos mig"!
  Älskar lådor och förvaring så jag förstår dig till fullo. Sladdar är usch och fy (fast vår O älskar dem, till min förskräckelse). Lådan och blomman är ljuvliga!

  Ha en härlig tisdag!
  KRam

  SvaraRadera
 4. Hei.. så inspirerende og nydelig blogg med en touch of france du har. Det liker jeg, så hit kommer jeg gjerne på besøk igjen. Ha en fin dag! Klem fra Maliva

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails