12 mars 2010

Hopplöst...


Tänk att dygnet alltid har för få timmar. Hur man än försöker så tycks man inte hinna det man vill... Dagen före dopdagen av min guddotter (*ler*) har jag naturligtvis fullt upp med saker att fixa och piffa. Paket som ska slås in, kort att göra färdiga, blomsterarrangemang att förbereda. Jag ser verkligen framemot morgondagen och är så glad inför uppgiften :)

Tyvärr har jag inte hunnit titta in hos er ordentligt på några dagar nu, men hoppas att jag snart är ikapp igen. Fulladdad med ny energi hoppas jag nu kunna lägga i en högre växel.


Njut fredagskvällen !

5 kommentarer:

 1. Det där med att dygnet har för få timmar kan jag skriva under på. Och tyvärr brukar även jag har rätt mycket att stå i dagen före en särskild dag. Kanske vill man lite för mycket? Är dock helt övertygad om att det du gör kommer att bli SÅ fint och ditt inlägg tidigare om den lilla sötnosen vittnar om en gudmor som tar sin uppgift på fullaste allvar. Lilla Moa har fått en fantastisk gudmor!

  Kram!

  Cathrin

  SvaraRadera
 2. Åh tusen tack Emelie. Vad glad jag blir av din kommentar.
  Det var så himla roligt igår, jan knappt smälta det....

  Och vad duktig du är, helt otroligt.

  Stor kram
  Marit

  SvaraRadera
 3. Hoppas att allt går som smort i morgon. Vad roligt med dop! Det är så gulligt och ganska kravlöst tycker jag... Lycka till!
  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att vara gudmor! Hoppas att ni får en riktigt fin dag imorgon!

  Är så nyfiken på din present till lilla tjejen. kan det vara några fjärilar?

  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Men du vad fin,det är väl en tavla till sockergullet?? Allt kommer att gå som smort imorgon,du har väl förberett "talet". Å jag visste väl att du skulle bli sugen på stövlar du med=)Vi hörs/Annica

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails