24 januari 2010

Mitt fynd!


Det nya bordet som fyndades i fredags är på plats. Tänk va, att det gick in 2 sådana här bord i vår bil. Hi hi... Bordet står nu i vår hall och gör sig riktigt bra! Det behövdes verkligen en uppfrächning där. Ett riktigt roligt bord att "skylta" på.  Nu har jag samlat saker som jag tycker om där på, men det kommer säkert bytas ut ofta. =)

Nej mina vänner, nu ska jag och lilla hjärtat åka ut och mysa med farmor och farfar!
Ha en skön söndag!

6 kommentarer:

  1. Supersnyggt och nog fick jag mig ett igenkännande skratt när du beskrev transporten häromdagen. Mycket impad att ni fick in prylarna utan att ta till verktyg ... eller slita allt hår på huvudet. Kram Mimmi

    SvaraRadera
  2. Har också tittat på de där borden, men tyckt att de varit sådär. Nu när jag sett hur du använder det så har jag ändrat mig!:) Så fint det blev som tidnings- och bokförvaring och med de fina sakerna ovanpå!:)
    Var på IKEA en gång med min höggravida svägerska och handlade en hel del. Vi fick hjälp på lagret, men sedan skulle vi ju ha in allt i bilen och inte ville jag att hon skulle lyfta tungt. Det slutade med att jag fick be en man om hjälp.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jättefint!
    Vad trist att vår dejt inte blev av, men min skrutt mår inget vidare.. han var uppe här på em i 39,9 grader och så hostig -så imorgon blir det bara att vara hemma!
    Kram på dig

    SvaraRadera
  4. Vilket fint bord...Och mycket fint på det./ Kram Anne

    SvaraRadera
  5. Ja konsolbord är perfekt för den inredningstokiga! Där kan man vara kreativ i det oändliga och byta skyltning efter humör :) Älskar mitt bord hemma också... där grejas det jämt och ständigt!

    Många kramar!

    SvaraRadera
  6. Fint bord, fina saker på och i. Örstår att ni fick kämpa de är ju stora...
    Ha en bra start på veckan! Åse

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails