23 januari 2010

Gårdagens utmaning - inte Formex


Laddade med en stor kopp kaffe i bilen påväg till Formex. Det gäller att grunda ordentligt när man har en lång dag framför sig. =) Det blev många timmar, trötta fötter, lunch och mera kaffe...

 Men vet ni vad, det visade sig att detta inte skulle komma att bli den stora utmaningen för dagen. Jag och min goa vän avslutade nämligen dagen med en tur till IKEA och där på fyndet stod två likadana avlastningsbord och väntade på oss. =))). Efter att ha kommit ut genom kassorna bestämde vi oss för att försöka få in dessa båda bord i bilen utan att behöva skruva isär dem. (Hmmm...) Ja jisses!!! Hur hade vi tänkt...?

Vi fällde sätena i baksätet, vi flyttade fram stolarna i framsätet så långt som det bara gick. I varsin ände av bilen, en inuti och en vid bagaeluckan baxade och drog vi, hit och dit och ändå tycktes det inte gå! Klurade - om vi kanske bara gjorde så, ja då skulle det nog gå - drog lite åt andra hållet. Ja jag vet inte riktigt hur länge vi egentligen höll på. Någonstans i halvlek upptäckte vi att några stod och skrattade åt oss. Ha ha!

Efter mycket om och men - fråga mig inte hur, för det har jag ingen aning om - så lyckade vi slutligen. Jippi och tjoho!!! Supernöjda slängde vi oss in i bilen och med benen i 90 graders vinkel och magen i ratten styrde vi hemåt.

Vad jag ska göra idag? Ja det kanske ni kan gissa...!
Göra fint på mitt nya bord (så klart!)som ska få stå i hallen.1 kommentar:

  1. Ha,ha utmaningar är till för att övervinnas! Skam den som ger sig. Du vet vad som är mina favvosar i bilderna du tagit va?Japp,i love de färgglada "plåtfat/skålarna m,m" för de är väl plåt?Ser ut att varit en del för ögat.Läderstolarna skulle jag också kunna tänka mig,suck!Ha en bra bordfixar dag!Annica

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails