14 december 2009

Girlang till julposten




Ännu en goding som införskaffats detta år. En lång girlang med olika zinkfigurer på, varvat med små klädnypor med vita hjärtan. Här kommer årets julkort komma till sin rätt. :-)

Idag har jag släpat mig till dagis för att titta på ett fint Luciatåg. I år var det utomhus och tänka sig att det var en minusgrad och kom lite lite snö - mysigt. Och så duktiga de är!

Efter avslutat lussefirande bar det iväg till farbror Doktorn som skrev ut pencillin, så nu erkänner jag mig besegrad och återvänder till soffans mjuka kuddar några dagar till... :-(

Men jag kommer tillbaka - full med julinspiration - lita på det! *ler*

9 kommentarer:

  1. Stackars dig vännen!
    STOR krya-på-dig-kram!
    Sonia

    SvaraRadera
  2. Krya på dig! Förstår din frustration, men det är ju inte mycket att göra. Känner själv att något är på G men jag dopar mig med alvedon och hoppas på det bästa.

    Nu väntar jag än mer på min fina girlang från Annica! Fast jag hade blivit lika glad över 2a-priset från dig. Man blir nästan löjligt glad över att vinna och än gladare för så fina grejer.

    Kram
    Cathrin

    SvaraRadera
  3. Är du sjuk din stackare:(

    Hoppas du snart kryar på dig vännen så att du får utlopp för ditt pyssel

    Skönt iaf att du kom iväg och fick se lillskruttens lucia firande.

    Kram på dig
    Marit

    SvaraRadera
  4. Hej Emelie!

    Men så tråkigt att du är sjuk, och så länge också. Nu får vi verkligen hoppas att det hjälper fort som bara den så du får känna dig frisk och pigg till jul:)

    Så ånga fina bilder och tips du visar. Du är verkligen duktig.

    Krya på dig och ha en riktigt bra vecka nu!

    Kramar
    Karin

    SvaraRadera
  5. Hej Emelie,
    ja men vad trött man blir på dessa förkylningar...suck..krya på dig.

    Härligt julig header du har, mys...
    och vilken fin girlang. Jag vaknade här om natten och började fundera på pyssel..(hur normalt är det..hm..=/ )och jag tänkte just om man kunde "klippa ut zink figurer/bokstäver/siffror mm. om man fick tag på tunnare zink..?
    Ja det kan man ju fundera på!
    Ha en bra vecka och som sagt, krya på dig kramar Anna

    SvaraRadera
  6. Att se sina barn gå lucia är lite "magiskt" det pirrar lite extra i en då.
    Dessa sjukdommar... är själv hemma med en sjuk dotter,det ger lite extra tid hemma för julpyssel, hihihi. Nu när sonen fyllt år (äntligen)så drar vi på för fullt med julpyntandet och pysslandet. Idag ska jag försöka göra lite julkort tänkte jag. Sen? ja jo jag vet!

    Ha det så bra som möjligt bland kuddarna! Det låter rätt skönt faktiskt...
    Åse

    SvaraRadera
  7. Åh små minilucior och tomtar är väl det finaste som finns!!! Nästa år kommer min lilla tjej lussa på sitt dagis(hoppas jag) Denna lucia är vi hemma och myser med tända ljus och tomtepyjamas. Kram och hoppas du mår bättre!

    SvaraRadera
  8. Krya på dig!


    Kram Gunilla i Singapore

    SvaraRadera
  9. Som svar på din fråga så nej, vi har inte valt tapeter än, men det känns som att det kommer bli en fondtapet och vitt eller ljusgrönt i resten av rummet, är sugen på wallies också, det finns ju så mkt man kan hitta på!

    SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails