19 september 2009

Virktips

Med en 3-åring vid sidan som ständigt påkallar upmärksamhet och andra naturliga avbrott, kan det vara väldigt svårt att följa en virkmönster.
Med väldigt liten text, många små rader, paranteser och ett antal olika varv är det nästan omöjligt att hålla koll på var man är.
Eftersom jag inte vill tillbringa massor av tid med att sitta och leta och "irra runt" och undra vilken rad det var jag höll på med, så har jag gjort små "virkkort".
Med större typsnitt, mer mellanrum mellan raderna och framförallt ett kort för ett varv, har jag lyckats minimera det svåra träsket och kan nu virka på i fullt ös.
När ett varv är klart är det bara vända blad och börja på nästa varv...
Önskar alla en riktigt skön helg! Njut av den härliga hösten!

kram Em

6 kommentarer:

 1. Men gud vad söta, fiffigt!
  Superfint som vanligt! =)
  Ha en fortsatt skön helg
  Kramisar Anna

  SvaraRadera
 2. Vet du vad kära syster? Du MÅSTE lära mig att virka! Måste ha någonting att göra på bussen fram och tillbaka till jobbet. Saknar Dig! KRAM!

  SvaraRadera
 3. Förresten! Exakt 1 vecka kvar idag!!! Ska bli så mysigt!

  SvaraRadera
 4. Hejsan!
  vilken smart idé!! haha fast det är ju rätt bra om man kan virka och sticka till att börja med:) Tycker du får virka dig något rosa eftersom du nu erkänt att även du är lite svag för den färgen! Fast du hade ju redan något i din hall som till beskrivningen verkar påminna väldigt mycket om min halsduk,haha :)
  Kram på dig virkningsfia!

  SvaraRadera
 5. Himlarns smart! problemet är bara att jag inte kan läsa virkbeskrivningar.. Men det verkar funka ypperligt för dig, jag ser ju hur skapelsen har vuxit fram...

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails