12 augusti 2009

Nu ska här streckas...

Det är alltid lika kul att få göra lite småförändringar här och där. Textil är tacksamt och med små medel kan man förändra mycket. De nya flaggorna är klara och nu ska det streckas för fullt i taket. Här nedan lite sköna och söta godsaker att vila ögonen på från barnrummet.
Röd Katt, Blå Nalle, Grön Hund och Gul Mus - Små djur som jag broderat i olika färger på kudde med vit botten. Ett tyg med blå botten och vita prickar blir en fin inramning.

Rutigt, randigt enfärgat.

Grönt och blått högt och lågt.

Ny liten matta från IKEA som passar perfekt under lilla bordet. Den blå färgen i mattan tas upp perfekt av det ljusare blå i dynorna.

Affisch med insekter som inhandlades på Junibacken pryder den stora ramen. Krypen och deras namn är högintressanta här hemma just nu och studeras i detalj :)

kram Em

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Vad duktig du är och vad mycket fint du kommer på att göra. Jag har tittat runt hos dej en stund.
  Ha en skön helg.
  Kramis Birgitta

  SvaraRadera
 2. Hallojs..ville bara kika in i din mysiga blogg!! Så fina vimplar..pysslig du är I LIKE!!!äälskar pyssel..och junibacken!!Mysställe för barnen;)

  ~~Trevlig Helg~~
  ♥Mamma Millan♥

  SvaraRadera
 3. Fullt med mysiga och pyssliga detaljer! Den där planschen skulle jag också vilja ha, inte kan man väl bli för gammal för att titta på fjärilar och annat smått!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails