1 augusti 2012

Sommarserie - första bilden ut

Sommarhälsning till er alla där ute med en härlig bild från en strand på västkusten.

Tänkte att jag skulle köra en liten sommarserie med bilder som symboliserar sommar för mig och detta är den första ut. Efter att fått borra ner fötterna i sanden och känt snäckskal sticka mig under fötterna,  känt vinden i håret och sett min son slänga sig i de stora härliga vågorna kunde jag snabbt konstatera att detta är sommar för mig. Vi har alltid sedan jag varit liten tillbringa merparten av våra somrar på västkusten och därför blir detta extra starkt för mig.
Jag minns hur min syster och jag konstant samlade snäckor, byggde i sanden, slängde oss i vågorna tills läpparna var blå. Jag minns det knastriga ljudet i munnen då vi åt sommarsallad på en filt i sanden. Jag minns våra ständiga räddningskampanjer av maneter. :) Så stora och slemmiga var de!!!

Vad har du för sommarminnen?

3 kommentarer:

 1. Härligt det låter!:)
  För mig är sommaren att vara vid sjön. Vi hade båt när jag var liten och det kan jag sakna ibland, båtlivet. Annars är det tid då mina föräldrar ägnade åt oss barn.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej finafina! Underbart låter det!:)) jag kommer ihåg när jag och mina syskon badat tills vi var blå och fick varsin torr varm handduk virat runt oss, sen plockade mamma alltid fram mackor och frukt som vi satt och mumsa i oss med ansiktet kisandes mot solen:)))

  Stora kramen till dig....

  Kråke

  SvaraRadera
 3. Härligt att se att du är tillbaka! Jag hoppas du mår mycket, mycket bättre!

  Kram,
  A

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails