8 augusti 2012

Sommarserie del 3

- Mamma, du är en landkrabba! 
Jo, så är det! Jag är en riktig landkrabba. Tycker inte alls om att tvinga ner min stackars kropp i kallt vatten. De gånger jag väl kommer i tycker jag att det är helt ok och till och med ganska skönt. Men de gångerna är lätt räknad på min ena hand... :) Däremot så älskar jag att få sitta på en brygga med fötterna i vattnet och filosofera eller studera min lilla fisk som mer än gärna hoppar i vattnet oavsett temperatur. 
Kommer ni ihåg känslan från när ni var små. Då  man badade tills man vara alldeles blå och huttrade i hela kroppen..? Ibland önskar jag att det fortfarande var så...

5 kommentarer:

 1. Jag har inte badat i sjön i år. Var på vårt utomhusbad där de påstod att det var 24 grader i vattnet, ändå hyperventilerade jag när jag skulle i.
  Jag sitter också hellre på bryggan och tittar på barnen som inte har några hämningar!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Här har du ytterligare en landkrabba. Vet inte riktigt när det hände. Men det bara blev så. Barnen badar och badar. Mannen med. Oavsett temperatur. Men jag går hellre i vattenbrynet.
  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 3. hihi....jajamen...kommer ihåg...men nu har barnen tagit över det där att bada tills de är blå:))

  Kram på dig finafina och trevlig helg:)

  kråke

  SvaraRadera
 4. Hooooå kallt kallt kallt, det kan väl smmanfatta denna badsommar! Vid 22 är det ok att doppa sig men ska man bada ja då krävs det betydligt mer för mig :) Fina sommarbilder du bjuder oss på!

  SvaraRadera
 5. Underbara sommarbilder vännen! Stor kram Jes ♥

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails