2 april 2012

Märkbart trögstartad


Idag har jag suttit vid datorn hela dagen och jobbat med en logga som ska sättas. Den är märkbart trögstartad och jag känner hur jag blir lite irriterad. Det är många faktorer som spelar in när en logga ska tas fram. Den ska förmedla något, den ska tilltala, och den ska harmonisera i färg och form. Ibland ställer bokstäverna i namnet till det och man får liksom snurra hjärnan ett extra varv innan allt faller på plats. Lite så känns det idag. Vissa ord är helt enkelt inte snygga och vissa bokstäver passar mindre bra tillsammans. Men det innebär ju inte att jag får hitta på ett nytt namn till företaget. Haha! :) Nej, jag tror inte riktigt att det skulle uppskattas.

Visst känner man våren i bilden! Det gör man inte direkt ute idag...

4 kommentarer:

 1. Ibland är det lite sådär...och då får man ladda med en kopp kaffe och nåt gott...sen brukar man vakna till liv igen;)) Härlig bild!

  Kram finafina och Glad påsk:))

  kråke

  SvaraRadera
 2. Hi hi, det vore väl nåt Emelie - att byta namn på en del företag och kunder för att få in lite bättre estetik ;). Nej, jag är säker på att det blir kalas när du väl funnit lösningen - så duktig som du är vännen!

  Kram Jes ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt med någon som förstår problematiken. ;)

   Radera
 3. Nu vaknade mitt pensébegär ännu mer=)

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails