13 mars 2012

En ny förälskelse

Sjal - Beckmans

Ja, jag kan inte rå för det... Jag är en samlare av sjalar. Jag erkänner! Denna är den senaste i samlingen. Kunde bara inte motstå den. Färgerna, mönstret, broderiet, toffsarna... Den känns vårig and I love it!

Japp, jag är förälskad igen!

4 kommentarer:

 1. Jag mä:))

  Kram på dig finafina

  Kråke

  SvaraRadera
 2. Här är en till! Jag har ett inlägg med 25 sätt att knyta sin sjal. Du får gärna kika in där.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

  Föranmälan ska göras tillvitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på www.levvackert.se Kram Petra www.romantiskahem.blogspot.com och Ingela Broling www.inspirationivitt.blogspot.com

  SvaraRadera
 4. Minsann om inte jag kan sälla mig till samlarskaran också ;-)jättefin sjal! Kram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails