12 december 2011

Till våra fröknarNu har vi varit på Luciafirande i skolan och våra små 6-åringar är fantastiskt duktiga. Engagerade lärare har tränat och nött sånger i en månad och det är ingen liten repertoar. Ikväll överlämnar vi också lite blommor och kort som tack för denna termin. Jag har gjort små jullådor fyllda av alla möjliga julblomster i vitt och grönt och så dessa kort.

Visst är det underbart att få gå och titta på sina barns Luciafiranden?!

8 kommentarer:

 1. men...det var de vackraste kort jag har sett;) oj oj vad bra du är på detta;) så himla fina...

  Vidalyckligkram

  SvaraRadera
 2. Åh så fina kort! Har du gjort de själv? Jag skall också handla till fröken,skulle gärna haft med mig ett sådant kort:)
  kram!

  SvaraRadera
 3. Va!!?? Hallå...varför tänkte jag inte på detta innan....jag har fyra fröknar som ska få varsin gåva med lite gott och blandat på barnens luciafirande imorgon..de där korten hade varit perfekt:)))

  Nu får jag klippa och klista lite som vanligt...ja..ja..men nästa år;))

  Kram du fina och VÄLDIGT duktiga bloggvän:))

  kråke

  SvaraRadera
 4. Jag ska få njuta både på dagis och skola imorgon, ska bli sååå mysigt :-)
  Kram

  SvaraRadera
 5. Jag har pysslat ihop kort i samma syfte ikväll, inför morgondagens Lucia-morgon på dagis. Men mina kort var inte i närheten av dina. Hur har du burit dig åt?

  SvaraRadera
 6. Men grattis! Har ni redan firat Lucia?! Inne i värmen en human tid på dygnet förstås? Hmm, här är det kl 7 ute... tur att de är söta de små trollen för 07.00 är not my time on the dygn!

  Ljuvliga kort du gjort så klart!

  Kram!

  SvaraRadera
 7. Nu känner jag mig sisådär duktig... Själv nickade jag bara och huttrade åt våra fröknar efter 20min i regn och iskall blåst och med två barn som storgrät av att behöva stå ute och sjunga för massa folk i mörkret... JAja,till nästa år kanske jag borde ge mig själv tiden att faktiskt göra nåt så fint som kort eller annat till våra duktiga dagisfröknar :)

  SvaraRadera
 8. Lyckliga fröknar som har så duktiga föräldrar som vet att visa sin uppskattning. Jättefint!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails