29 december 2011

Giganternas giganter


 

Nu börjar ni kanske undra om jag hamnat i koma efter all julmat..?! Nej, faktiskt inte. Även om jag njuter till fullo av allt gottis. Jag tycker bara att det är så underbart med jullov och att bara få vara lite ledig. Däremot tycker jag att det är tråkigt att vi inte har någon snö. Vad tycker ni?! 

I ishallen infinner sig den rätta kylan i alla fall och skridskor har vi åkt. Oh my, säger jag bara! Det var och hör och häpna, 15 år sedan jag stod på ett par skridskor sist. Men otroligt nog gick det riktigt bra så nu titulerar jag mig isprinsessa. ;)

Dagens bilder är från vår utflykt till huvudstaden. Naturhistoriska museet bjuder på giganter av stort slag. Roligt för både liten och stor. :) Tycker jag absolut ni ska prova om ni har möjlighet. 

5 kommentarer:

 1. Tack för dinotips. Vi ska till Stockholm nästa vecka och har två dinofantaster i familjen så det blir nog ett besök till Naturhistoriska misstänker jag.

  Hälsar Åsa

  SvaraRadera
 2. hihi...tur du inte hamnat i koma som oss här hemma som befinner
  oss i någon slags pyjamas/mys koma;) Härligt med jullovstips för små och isdottning utmaningar för oss vuxna;))

  Vill mé ha snö...iallafall bara så där över en helg så vi hinner med pulkaåkning och snöbollekastning, rulla snögubbe och göra snöänglar för att sen avsluta med rosiga kinder framför brasan med varm choklad:))))))

  Kram fining...

  kråke

  SvaraRadera
 3. Vill också ha snö!
  Klart man ska njuta av jullovet! Här gör jag minsta möjliga, men ett litet syprojekt har startats. Får se när det blir slutfört.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Det är precis som det ska vara lite långsamt tempo sådär under julen...Härligt=)Kul med utflykt kika in hos mig får du se vår utflykt=)Annica

  SvaraRadera
 5. Måste bara in och önska dej ett Gott Nytt År och tack för alla vackra bilder du bjuder oss på;))

  Vidanyårskram

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails