22 november 2011

Grafiska stormar


Jag blir lika fascinerad varje gång jag ska ge mig in i ett nytt grafiskt jobb. Tongångarna brukar gå i ungefär samma banor. Kreativitetens ångest antar jag. Först går det inte, sen kan jag inte - sen plötsligt finns det en uppsjö av ideér och slutligen faller allt på plats. Den kreativa processen tar sina uttryck och den tar absolut sin tid... Nu ska jag avsluta min arbetsdag med ett besök i stadens finfina butik, där det vackra väntar när man kliver över tröskeln...


Ikväll hoppas jag hinna fixa lite här hemma. 
Sonen börjar bli orolig för att jag ska glömma hans adventspåsar...

3 kommentarer:

 1. Vad spännande vilken butik är det? Hittade du något fint tro?
  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Emelie, Emelie min vän! Jag hinner inte med allt vackert du visar och skriver. Snart är november till ända och jag hoppas vi får något vitt på marken snart. Ljus! Men du, nu är det som mörkast och väldigt snart vänder det!

  Nu skall jag tända rökelse, yoga och meditera.

  Ha en fin dag!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. håller med... tycker bara att det är så svårt att inse att den bästa kreativiteten kommer när jag tar det lugnt och super in alla intryck. Då går hjärnan på högvarv, men det är svårt att inse när man är en människa som oftast kör på i 180. Det blir dock bättre och bättre och jag lär mig mer och mer för var dag.

  Tack för fina kommentaren om headern, den har jag gjort själv. Det är ett mönster jag ska måla på en stolsits som jag håller på och renoverar i skolan.
  sköt om dig nu och ha en bra dag
  Kram
  Helena

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails