30 november 2011

Glädjen att fota barn


Igår var jag i väg och fotade en liten kille och det blev en stund laddad med mycket mys. Så härligt det är med dessa uppdrag och vilken tur jag har som får jobba med detta. Man vet aldrig riktigt vad man kan förvänta sig av en sån stund, när man ska fota just barn. Vad som helst kan hända och det gäller att hänga på. Gårdagen var fylld av små nyfikna ögon och fingrar. Och kan man krypa, ja då kan man också ta sig fram - till kameran - för att undersöka den. Och snacka om att den var spännande med alla sina knappar. För att inte tala om västen jag hade på mig. Spännet som man knäpper den med smakar tydligen jättegott! Det hade jag ingen aning om... Hihi!


Tack till lilla Elias och hans mamma!

Bilder på den lille killen kommer.

3 kommentarer:

 1. Ja....dessa barn...sån glädje de ger:)) Och sen är det ju fantastiskt att kunna föreviga dessa underbara ögonblick:))

  Kram du fina...

  kråke

  SvaraRadera
 2. Visst är det SVÅRT att fota andras barn! Jag fotade en väninnas lilla tös och hon var snabb som en vessla fast hon inte ens kunde krypa. Gunnis håller sig minsann stilla och har den goda smaken att alltid titta in i kameran. ;) Stackarn, är helt kameraförstörd i så unga år! *haha* Jag har mejlat dig!

  Kram/ Anna

  SvaraRadera
 3. Bilden är så fin Emelie. Ser framemot morgondagen:)//Camilla

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails