20 oktober 2011

Ni vet hur det är...


...när man bara måste ha något! Ibland när man går in i en butik är det som att vissa saker liksom talar till en, ja de nästan skriker på en. De är nästan "namnmärkta"... Den här sjalen stod det absolut Emelie på! :) Så nu hänger den hemma hos mig och jag kommer troligen "bo i den" i höst. Och vet ni, min vän ville också ha en, men när vi kom tillbaka verkade det som att jag hade tagit den sista... Men hon får gärna låna den om hon vill - bara hon frågar snällt.. ;)

Sjal - Indiska 

6 kommentarer:

 1. Så fin! Jag skulle kunna ha den på väggen!

  Med dina fina och kloka ord gick jag ut i solen, full av liv och närvaro. Man kan verkligen hitta vänner i bloggvärlden, tack!

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Tack för din kommentar, blev glad över att du hittade till mig. Jag tycker alltid jag hör saker som ropar till mig när jag går i affärer, måste nog kanske börja ha öronproppar snart..:)
  Ha det gott!
  Kram Niina

  SvaraRadera
 3. Jag har vissa saker i min garderob som det stått mitt namn på!:) När det händer, spelar det nästan ingen roll vad de kostar.
  Ska göra som du skrev och lägga ut fotona på golvet först. Tror att maken stryper mig om jag gör en massa onödiga hål i den hyfsat nyrenoverade väggen!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så fin- kan tänka att den blir en höstfavorit;) Kram Johanna

  SvaraRadera
 5. Åh, jag känner SÅ igen mig.. Är alldeles för svag för Amanda-märkta kläder och saker.. Haha, "han har väntat på mig", använde jag redan som liten när jag hittade någonting jag ville ha. Ofta Bukowskinallar ;)

  Och jag fullkomligt älskar din blogg. Så inspirerande!

  SvaraRadera
 6. Det som talar så väl till en när man kommer in i butiken, brukar vara det som man bär till det nästan är trasigt. Jag som är sjalgalen skulle gärna bära denna. Så om du ångra dej, hör av dej!

  / Anita

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails