24 oktober 2011

Att få försköna vardagen en aningFrån början fotade jag mest bara för att dokumentera mina alster, det jag sydde och ritade. Jag la ingen större vikt vid "fotokonsten" i sig. Idag är jag beroende av att få se världen genom kameralinsen. Där förvandlas min syn på vardagen. 


Genom kameralinsen kan jag styra bilden för att förmedla den känsla jag vill. Med mina bilder vill jag med små medel försköna vardagen. För mig har det blivit ett beroende att få plocka fram kameran och framställa vardagen just så som jag känner för stunden. Att få dela med mig av detta till er är ren glädje och jag hoppas att jag sprider lite glans över er vardag när ni kikar in här hos mig.


Jag önskar er alla en riktigt härlig måndag!


10 kommentarer:

 1. Jag håller verkligen med. På ett sätt känner man sig nästan skadad :) fast på ett annat sätt har det iaf för min del gjort att jag uppskattar saker runt mig mycket mer. Som en kaffekopp t ex :) Kram på dig!!

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder! Jag håller med, för mig har fotandet gjort att jag kan uppskatta små saker i min vardag mycket mer än jag gjorde tidigare. I vår ska jag gå en fotokurs något som jag verkligen ser fram emot!

  Ha en fin dag!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Ja...du förskönar verkligen vardagen...ljuvliga bilder på något så enkelt men vackert som en kopp kaffe:))

  Kram å fortsatt härlig start på veckan...

  kråke

  SvaraRadera
 4. Du är otroligt duktig på att ta bilder. Inspirerande.

  SvaraRadera
 5. Jag skriver under på det jag också :) Och jag älskar dina bilder!

  Malin

  SvaraRadera
 6. Du förskönar verkligen vardagen för oss som inte är lika bra på att fotografera som du!:)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Mmm vilka smarriga bilder, älskar dem som vanligt! Sedan jag började blogga så upplever jag världen på ett annat sätt, jag lägger märke till detaljer som jag aldrig gjorde förut och inläggsrubriker och meningar poppar upp i huvudet mest hela tiden =)

  Önskar dig en skön tisdag!

  SvaraRadera
 8. Ja, du sprider verkligen glansen vidare. Det ser så smarrigt ut, kan nästan känna både kaffe- och chokladdoften framför datorn...
  Kram Marie

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails