7 september 2011

INGEN ÄR BÄTTRE ELLER SÄMRE ÄN DU
Att sitta ensam och jobba om dagarna tär på självförtroendet emellanåt. Vissa dagar mer än andra. Nackdelen med kreativa arbeten är den "skaparångest" som slår till mellan varven. Och tro inte att man vänjer sig, för det gör man inte (åtminstone inte jag). Nu har jag återigen gjort om i arbetsrummet, det har helt enkelt inte blivit RÄTT än. Och nu har jag bestämt mig för att boosta mig själv. Därför har jag satt upp inspirationen och bekräftelsen på väggarna. Allt för att påminna mig om att det jag gör är bra! För det är det! ;)


Läste en väns citat idag:

INGEN ÄR BÄTTRE ELLER SÄMRE ÄN DU

Tänkvärda ord värda att fundera över...
Är du bra på att tala om för dig själv att du är bra?

7 kommentarer:

 1. Jag känner igen det. Dock gär jag mellan "Jag är BÄÄÄSSSTTT!!!" till..." Fan jag kan ingenting" :) Allt mer inser jag just det jag påminner mig själv om hela tiden just nu,att vara ödmjuk,oavsett vad. Vissa dagar lyckas man jäkligt bra och få bekräftan på det,andra dagar...är det väldigt tyst och man undrar...

  Det är märkligt att det alltid är enklare att minnas negativ kritik,det negativa,när det positiva är det som borde ha slagkraft. Jag har oxå gjort om i Ateljén,massor och mål är det som ska finnas där,precis som segrar och färdiga jobb som MAN ÄR NÖJD MED. Kram fina!

  SvaraRadera
 2. Du är verkligen jätte duktig på det du gör!
  Jag försöker också boosta mig själv, men det är inte alltid lätt. Tränar på det!:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. JAG VET PRECIS HUR DET AR!!! Tyvarr vet jag inte riktigt vad man kan gora at det, mer an att gora som du redan gor fixa och pyssla, nagot liten chokladbit till kaffet... Kollaget/mood boarden med gulgram och Paris biljetten/visitkortet(?) tycker jag var jattefin och inspirerande!
  kram Emelie

  SvaraRadera
 4. Emelie kärlek,
  Detta är ett mycket bra citat ...
  "Creative rädsla" Jag känner väl. På jobbet måste ha varit stressigt ... Jag har inte kreativt yrke (§§§§:-)))
  Men på kontoret har jag många fina blogg bilder som inspiration på väggen ...
  Jag önskar er en trevlig kväll,
  många kreativa hälsningar
  Uschi

  SvaraRadera
 5. Med all rätt ska allt det fina upp på väggen, mitt framför näsan på dig så att du aldrig glömmer vilken kreativ begåvning du besitter! Man blir alltid så inspirerad och glad när man kikar in hos dig. Allt du visar o gör har något speciellt över sig. :-)

  Men att glömma, sätta ribban högre och inte längre se att det man gör visst duger, det kan jag allt om... Rätt som det är trillar man ned i de där hålen och tappar mod och inspiration. Då brukar jag försöka hitta tråden igen genom att bläddra i bildarkivet för en egoboost!

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Jag är din största fan...Go Emelie=))/Annica

  SvaraRadera
 7. Åh vad fint du har! Jag håller just på att göra om vårt kontor hemma och undrar vad du har för material i den fina ramen så du kan sätta fast bilderna? Funderade på en bit kork från bygvaruhuset men vet inte... och kanske spänna nåt tokigt tyg på och sen upp med mina bilder som jag bara måste ha för att må bra... :) Men detta var ritkigt fint det!

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails