22 augusti 2011

Hösten och ljuset

 

Saker lite här och där... Vill ha förändring, men vet inte riktigt vad. Just nu är arbetsrummet i blickfånget, här där jag tillbringar hela dagarna. Måste göra om, få till det, men vet inte hur... Känslan just nu är att jag måste omge mig med det jag skapar för att kunna hämta energi och inspiration.

Runtom på bloggar läser jag hur härligt alla tycker att det ska bli med hösten. Jag önskar jag kunde säga detsamma, men tyvärr. Hösten är absolut INTE min årstid. Ljuset försvinner och därmed min gnista. Känner att jag försöker hålla greppet hårt hårt nu. Tränar och försöker hålla kroppen igång och ja, här hemma börjar jag rotera saker för att skapa energi och lust.


Så fortsätt sprida "höstfeelgood" - jag suger åt mig av allt!


   

5 kommentarer:

 1. Tack! Äntligen någon som håller med mig om höstens "avtändande" effekt=) Skämt åsido, men det har tagit många år för mig att förstå att jag får brist på seratonin under den mörka årstiden. Det var ingen "höstfeelgood" precis, men ibland är det skönt att veta att man inte är ensam.

  Dina bilder är underbara! Så fina bilder på din systerson i förra inlägget. Jag har tänkt att fråga dig vad du har för kamerautrustning. Några bloggare som fotar mycket har skrivit ut det på sina bloggar och det är så bra att få lite tips.

  Önskar dig en fin kväll!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 2. Jag gillar hösten, men självklart behöver den inte komma än!:)
  Löpningen för mig är mycket. En seger då jag har ansträngningsutlösande astma och väger några kg för mycket. Egentid då jag får rensa hjärnan och bara tänka på andningen. Hälsa, då jag verkligen gillar att min kropp orkar mer, att konditionen är bra. Jag mår helt enkelt himla bra av att springa!:)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jag kan förstå din känsla! Så länge löven på marken är färgglada och det prasslar runt fötterna så njuter jag! Men när kalla november kommer som är mörk, grå, tråkig, låååång (känns den), då är hösten bara för mycket.

  Annars älskar jag klara fina soliga höstdagar när man kan ta en lång promenad i skogen och njuta av luften och färgerna. Jag tycker om att få krypa in, tända ljus och mysa. Jag älskar också att med hjälp av bra belysning få känna att jag kan sitta inne och pyssla och inte behöver gå ut för det är ändå så ruggigt väder.

  Hösten kan vara bra... Men sommaren är ändå min årstid.

  Ha en skön dag och håll hårt i sommardagarna som är kvar!

  Kram Elin - Fiffiga Systrar

  SvaraRadera
 4. Hösten är ju gjord för att sitta framför vår brasa och dricka kaffe dagarna långa :)

  SvaraRadera
 5. Så fina bilder!! Jag kommer hit och får inspiration från dig...härliga bilder i förra inlägget oxå..den söta lilla handen mot den rosa filten..sagolikt:)) Håll hoppet uppe...än är inte mörkret här och det kommer härliga höstdagar med tända ljus, äppelkaka och en god vän att sitta å fnissa med:))

  kram kråke

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails