5 juli 2011

Todeloo...


Detta hör ju till ovanligheten, att jag visar upp mig här på bloggen. ;-) Men efter uppmaningar från fler att synas lite mer kommer här en liten bild på en bloggerska. En sommarhälnsning från mig när sommaren är som bäst från en sandstrand på västkusten. Vi har varit på en liten trip, visar bilder imorgon.


Jag har inte varit synlig här på en tid och det har sina anledningar... Jag är så glad att ni ändå tittar in här och lämnar rader till mig. Jag tänkte avsluta dagens inlägg med en fråga, något jag funderat över en tid. Ni som följer mig och ni som tittar in här då och då - Vad är det ni gillar att se? Vad vill ni se mer av? Vad är det som gör att ni fortsätter att komma tillbaka hit? Många frågor, jag vet, men jag undrar så för att kunna fortsätta...

9 kommentarer:

 1. Jag tittar in här för alla dina vackra bilder, dina fina illustrationer och för att du verkar vara en så go tjej!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ser ut att må bra...=)Gillar det mesta du lägger ut men det vet du ju redan=)Annica

  SvaraRadera
 3. Vad finns här inte att vilja se mer av? Jag tycker om helheten, den finns stämningen du byggt upp i din blogg, den andas sundhet, vänlighet, kärlek och omtanke. Vackra och inspirerande bilder, kreativa idéer, vackra detaljer... Listan kan göras lång!! O så verkar det bakom bloggen bo en väldigt varm och fin tjej som jag önskar allt gott!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Toodeloo!

  Jag älskar dina bilder och hur du arrangerar dem. De ger mig enorm inspiration! Man tackar!

  Sen verkar ju du vara hur trevlig som helst och det är ju också en orsak att jag återkommer.

  ha en fin dag!

  Britt

  SvaraRadera
 5. Kul att få se en liten bild på dig. Vågade mig också fram framför kameran på bloggen för några dagar sedan. Känns ovant att se sig själv!
  Jag kikar helt enkelt in här för att jag njuter så av dina bilder. Motivet spelar inte så stor roll. Sen gillar jag att se dina ideer och färdiga produkter.
  Så jag ser fram emot fler bilder från dig och hoppas att allt är bra med dig!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 6. Finaste syster, jag gillar ALLT du gör! Du är så jäkla BRA! Puss

  SvaraRadera
 7. Keep up the good work !

  Hälsar
  Bergatrollet från Muskö !

  SvaraRadera
 8. Jag är också en av de som tittar in här för att njuta av dina inspirerande bilder och illustrationer. Oavsett vad du fotograferar så lyckas du förmedla en känsla som jag tycker är inspirerande. Sen kan jag bara stämma in i Josefin - Happy Days kommentar. Din blogg har en härlig stämning.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 9. Hej hej jag tittar in hos dig för att jag tycker om dig mycket och vill se va som händer i ditt och med ert fina hus!!! Nu när vi inte setts på länge så får jag ändå en lite del av dig! Stor kram till en kär vän! Saknar dig Fatima

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails