30 maj 2011

Nystart i trädgården
Tjoho det är måndag!
Att jag är lite mör i kroppen efter helgens arbete i trädgården gör inget denna måndag. Tittar ut genom fönstret och ser att det faktiskt hänt en hel del. Jag och maken tittar menande på varandra och konstaterar att det kommer bli sååå fint när det är klart! Hela ytan där gräsmatta ska rullas ut är nu slät och fin och man anar den totala ytan. Gårdagen avslutades med en tur till stadens Handelsträdgård för att handla jord till de två pallkragar som det ska planteras godsaker i. Bakom pallkragarna ska vi plantera hallon som kommer smälta ihop med en planerad rabatt. Det är så himla roligt det här och det kliar i mina fingrar... Vi kommer få en helt ny trädgård! Och visst är det väl härligt att detta är en riktigt kort vecka. Sedan blir det många dagar med trädgårdsarbete för hela slanten.


Tack för all respons om mitt gästinlägg hos Svenska Blomsterbloggar igår!

6 kommentarer:

 1. Det börjar verkligen arta sig du :) Gott!

  SvaraRadera
 2. Verkar som jag får ta mig en en runda förbi snart...spännande=) Ps! Kan ibland och ibland inte kommentera via blogger=(( Sur man blir på detta.../Annica

  SvaraRadera
 3. Så vackra bilder och så spännande det låter med ert trädgårdsprojekt! Här planeras det också för trädgårdprojekt till helgen så vi får ju hoppas på fint väder.
  Maria

  SvaraRadera
 4. Vilka underbara kort du gjort!:) Som små tavlor!
  Härligt att ni börjar få ordning i trädgården också! Ser också fram emot fem dagars ledighet, mycket välbehövligt.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Åh så kul det låter!!! Blir lite avis faktiskt..;-) Jag hyr mitt hus, så trädgården är inget vidare kul..vill inte heller lägga några större pengar på den..Men ibland kan man ju inte låta bli..så en och annan blomma köper man ju. ;-)
  Bilderna ser mer än spännande ut!! :-)

  SvaraRadera
 6. Hej! Jag är ny här,hittade hit via Kjerstis lykke.Vilka härliga bilder du tar! :) Johanna

  SvaraRadera

Tack för att du lämnar några rader till mig!
/Emelie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails